Mai ştiţi nebunia stârnită atunci când SNOOP DOGG şi-a dat check-in în comuna BOGATA, judeţul Mureş? Visul sătenilor s-ar putea îndeplini: rapperul este în negocieri pentru un concert!

Publicat: 16/11/2016 | 15:24
Mai ştiţi nebunia stârnită atunci când SNOOP DOGG şi-a dat check-in în comuna BOGATA, judeţul Mureş? Visul sătenilor s-ar putea îndeplini: rapperul este în negocieri pentru un concert!

După ce rapperul Snoop Dogg a postat pe Instagram o fotografie şi a scris că este în Bogata din judeţul Mureş, sătenii din această comună au făcut un site, menit să îl convingă pe cântăreţ să le facă totuşi o vizită.

Bineînţeles, Snoop Dogg n-ar fi avut cum să facă un drum până în România fără să fi vuit toate reţelele sociale. Artistul voia să ne spună, de fapt, că este în Bogota, capitala Columbiei, dar a ajuns să facă o escală până în Mureş fără să vrea.

Însă, speranţele sătenilor nu au dispărut odată cu trecerea timpului, iar primarul din localitate este în negocieri cu staff-ul rapperului american. „Deocamdată nu este nimic perfectat, au fost doar discuţii. Cei doi impresari mi-au spus că organizarea unui astfel de concert este extrem de dificilă, însă am identificat o locaţie în care ar putea avea loc concertul, precum şi locul în care va putea ateriza elicopterul care îl va aduce pe artist. Am identificat astfel un loc de peste 40 de hectare, pe care se află păşunea comunală, iar elicopterul va putea ateriza la Colina Sasului, care aparţine de Bogata, un loc amenajat, situat pe E 60, în apropiere de oraşul Luduş. Cei care ne-au vizitat au fost încântaţi de locul în care s-ar putea organiza concertul şi de condiţiile pe care le putem oferi, rămâne să vedem dacă acest proiect se va materializa. Acesta nu mai depinde de mine, depinde de artist şi de impresari. Ne-am gândit ca evenimentul să aibă loc undeva în luna august”, a spus Laszlo Barta.

(Georgiana Laciu)

Citește și...