S-a aflat de ce a murit celebra Regină a Snapchat-ului! Rezultatul autopsiei e şocant

Publicat: 20/10/2016 | 16:47

La doar 34 de ani, Katie May, cea care a fost supranumită Regina Snapchat-ului, a suferit o moarte misterioasă, care a şocat pe toată lumea.

Acest lucru se întâmpla în luna februarie, la doar trei zile de când tânăra suferise un atac cerebral. Acum, în urma raportului făcut de către medicii legişti a ieşit la iveală şi motivul pentru care fostul model Playboy a murit subit. Mai mult decât atât, potrivit TMZ, moartea i-a fost provocată de o vizită la kinetoterapeut, după ce acesta a acţionat la nivelul gâtului. Katie May a murit după un şoc pe care la suferit la nivelul arterei vertebrale stângi, care i-a tăiat fluxul sanguin către creier.

Supranumită Regina Snapchat-ului, ea a decis să apeleze la un kinetoterapeut pentru că suferise o cădere în timpul unei şedinţe foto. Chit că şi-a revenit după un prim atac cerebral, un al doilea i-a fost manechinului fatal, lăsând-o în moarte cerebrală.

Cât se poate de frumoasă, tânăra de 34 de ani care era şi mama unei fetiţe pozase pentru reviste precum Playboy, GQ sau Esquire.

Citește și...