Andra, mărturisiri sincere din viaţa intimă! Câţi bărbaţi i-au trecut prin viaţă înainte de a se iubi cu Măruţă

Publicat: 27/11/2016 | 13:49

Andra este o artistă desăvârşită, o soţie perfectă şi o mamă dedicată! Artista a avut însă şi ea o adolescenţă şi a mărturisit că Măruţă nu a fost singurul bărbat din viaţa ei.

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală autohtonă, fiind apreciată atât pentru vocea excepţională, cât şi pentru sinceritatea cu care-şi tratează publicul.
Vedeta a vorbit deschis despre viaţa de dinainte de a fi femeie măritată şi aşezată la casa ei, mărturisind că înainte de a se iubi cu Cătălin Măruţă a mai cunoscut un bărbat. Cu toate astea, vedeta a subliniat că relaţia care a împlinit-o este cea pe care o are cu celebrul realizator TV.
“Nu am avut multe relatii, eram ruşinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relaţii: cel dinainte de Cătălin şi încă unul. Relaţia care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult şi voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, a declarat Andra.

Citește și...