Avem dovada! RIHANNA şi LEONADO DICAPRIO. Prima imagine cu cei doi împreună

Publicat: 28/04/2016 | 16:00
Avem dovada! RIHANNA şi LEONADO DICAPRIO. Prima imagine cu cei doi împreună

Rihanna şi Leonardo DiCaprio s-au lăsat fotografiaţi împreună la festivalul de muzică Coachella din California, potrivit mass-media americane, acesta fiind prima imagine cu cei doi de când s-a zvonit că s-au împăcat.
 

Întâlnirile celor doi erau până acum clandestine, în spatele uşilor închise şi cu puţini martori, însă Rihanna şi Leo nu s-au mai ascuns săptămâna trecut de camerele foto, la popularul festival Coachella.

Leonardo DiCaprio şi Rihnna
Leonardo DiCaprio şi Rihnna

Cântăreaţa din Barbados, care purta la gât un colier de diamante şi o pereche de ochelari mari de soare aurii, şi celebrul actor, cu capul acoperit discret cu un fes, s-au distrat alături de cei prezenţi la festival. Este prima imagine împreună a celor doi, după fotografia celebrului sărut pe care şi l-au dat la Paris acum câteva luni şi a cărei publicare Leo a încercat prin toate mijloacele să o împiedice.

Interpreta piesei „Work” şi protagonistul filmului „The Revenant” şi-au început foarte discret relaţia în 2015, când au fost văzuţi împreună la o petrecere organizată la reşedinţa Playboy din Los Angeles, iar de atunci au fost surprinşi de mai multe ori în posturi romantice.
 

Citește și...