AVEM prima IMAGINE! JOHNNY DEPP a ajuns în România unde va susţine un concert pe 6 iunie

Publicat: 02/06/2016 | 21:12

Legendarul actor american Johnny Depp a aterizat în această seară în România, unde va susţine un concert, alături trupa sa, The Hollywood Vampires,la Romexpo, pe 6 iunie.
 

Formaţia, alcătuită doar din vedete printre care Alice Cooper şi Joe Perry (Aerosmith) va susţine un show exploziv în premieră în România. Este o onoare , dar şi un moment unic pentru ţară lui Dracula, având în vedere că o trupa precum The Hollywood Vampires vine la noi în acelaşi an în care a performat la decernarea premiilor Grammy. La prima vedere, cele trei staruri au zâmbit larg la aterizare, pesemne că se bucură foarte mult să fie prezenţi în România.

Johnny Depp alături de membri formaţiei
Johnny Depp alături de membri formaţiei

Legendarul actor american Johnny Depp a aterizat în această seară în România, unde va susţine un concert, alături trupa sa, The Hollywood Vampires,la Romexpo, pe 6 iunie. În 1970 Alice Cooper înfiinţa un club destinat băutului de socializare, denumit The Hollywood Vampires, printre ai cărui membri se numărau Keith Moon şi Ringo Starr. Primul este de la The Who, altă legendă rock. Iar formaţia cu nume derivat din club se înfiinţa în 2015. Astfel, Hollywood Vampires, ca trupă, lua fiinţă de-abia în 2015.
 

Citește și...