DAVID BECKHAM se află într-o perioadă de suferinţă! Ce a păţit fotbalistul:,,Ne e dor de ea…‘’

Publicat: 09/11/2016 | 18:31
DAVID BECKHAM se află într-o perioadă de suferinţă! Ce a păţit fotbalistul:,,Ne e dor de ea…‘’

David Beckham trece prin momente grele, după pierderea unei personae importante din viaţa lui. Fotbalistul a postat o fotografie pe Instagram, în care apare alături de bunica lui, pe care a piersut-o în urmă cu trei ani.

În vârstă de 41 de ani, David Beckham a retrăit una dintre cele mai negre zile din viaţa sa şi a scris un mesaj emoţionant.

David Beckham, mesaj emoţionant despre bunica sa.
David Beckham, mesaj emoţionant despre bunica sa.

„This day 3 years ago I lost my Grandma someone so strong and so special to us… This picture was one of the proudest days of my life for someone that loved the royal family as much as she did I was able to take her and my grandad with me to the palace to receive my OBE… We miss her every single day(n.r.: Astăzi (8 noiembrie) se împlinesc trei ani de când mi-am pierdut bunica, o persoană atât de puternică şi atât de specială pentru noi.. Această fotografie a fost făcută într-una dintre cele mai speciale zile din viaţa mea pentru cineva care a iubit atât de mult familia regală aşa cum a făcut-o ea. Am avut posibilitatea să o iau pe ea şi pe bunicul meu cu mine la palat ca să primesc OBE (n.r.: Order of the British Empire – Ordinul Imperiului Britanic) Ne e dor de ea în fiecare zi)”, a scris fostul fotbalistul pe contul său de Instagram.