Fanii lui Prince sunt furioşi! Cum a insultat memoria decedatului tocmai Justin Bieber!

Publicat: 23/04/2016 | 16:07
Fanii lui Prince sunt furioşi! Cum a insultat memoria decedatului tocmai Justin Bieber!

Cântăreţul canadian de muzică pop a stârnit un val de furie printre fanii regretatului Prince, după ce a postat un comentariu lipsit de respect la adresa regretatului muzician, pe o reţea de socializare.

Întreaga lume deplânge moartea prematură a superstarului Prince, după ce a fost anunţat decesul surprinzător al artistului în vârstă de 57 de ani. În stare de şoc, artiştii îşi exprimă durerea pe reţelele de socializare şi deplâng dispariţia prematură a lui Prince, dar nu toate comentariile sunt laudative. Justin Bieber a înfuriat fanii copleşiţi de durere, postând un comentariu insensibil pe Instagram, arată The Mirror.
Comentariul era un răspuns la omagiul adus regretatului Prince de către muzicianul rock şi soul Andrew Watt, care şi-a exprimat durerea, spunând că este devastat de pierderea „ultimului artist măreţ în viaţă”. Bieber nu a fost de acord cu declaraţia lui Watt, aşa că i-a răspuns prompt: „Ei, bine nu a fost ultimul artist măreţ”.

Justin Bieber nu s-a putut abţine si a spus o răutate la adresa lui Prince.
Justin Bieber nu s-a putut abţine si a spus o răutate la adresa lui Prince.

Unii fani au sugerat că Justin făcea referire la propria persoană, unul dintre aceştia scriind: „Sigur, Bieber nu se pune la socoteală în panteonul ultimilor artişti măreţi în viaţă, nu?”. „Asta e complet de râs! Nici măcar nu este unul dintre cei mai buni artişti contemporani, darămite să ajungă la statutul de legendă. Mă îndoiesc că va ajunge vreodată la un asemenea statut”, a fost un alt mesaj de pe reţeaua de socializare.
Pe 21 aprilie, legendarul Prince a murit la vârsta de 57 de ani. Conform CNN, Prince a fost găsit inconştient în ascensorul studioului său muzical din complexul rezidenţial Paisley Park.
(Gabriel Niculescu)

Citește și...