La 58 de ani, MADONNA a pozat goală! Vezi cât de bine arată artista

Publicat: 22/09/2016 | 12:25
La 58 de ani, MADONNA a pozat goală! Vezi cât de bine arată artista

Madonna Louise Ciccone, supranumită „regina muzicii pop”, este una dintre cele mai apreciate artiste internaţionle, atât pentru cariera sa, cât şi pentru fizicul său lucrat intens în sala de fitness.

Deşi are 58 de ani, Madonna se mândreşte cu fizicul său şi nu ezită să-şi arate părţi ale trupului. Recent, artista a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie, în care apare goală în partea de sus. Nu putem trece cu vederea că actriţa are nişte forme, pentru care ar putea s-o invidieze orice adolescentă.

La 58 de ani, Madonna se poate lăuda cu un fizic perfect.
La 58 de ani, Madonna se poate lăuda cu un fizic perfect.

Biografia Madonnei

Madonna şi-a petrecut întreaga copilărie în Pontiac, suburbie a oraşului Detroit. Tatăl ei se numea Silvio Ciccone şi era un inginer de origine italo-americană. Mama, Madonna Fortin, avea să moară bolnavă de cancer la sân în decembrie 1963, când fetiţa ei avea cinci ani. Tatăl s-a recăsătorit cu Joan Gostafson, angajata familiei.

Împotriva voinţei tatălui ei, Madonna începe să ia lecţii de dans la vârsta de 14 ani, avându-l ca profesor pe Chrystopher Flynn. A frecventat cursurile şcolii Rochester Adams High School, unde s-a remarcat prin rezultatele şcolare şi ca membră a echipei de majorete. Şi-a încheiat studiile preuniversitare în 1976, iar în 1978 a intrat la Facultatea de Dans din Michigan. În anul următor, cu doar 35 de dolari în buzunar, Madonna se mută în New York, având în vedere începerea unei cariere de dansatoare. Vorbind despre mutarea în New York, Madonna a declarat că „A fost prima dată când am mers cu avionul, prima dată când am mers cu taxiul. Am venit aici cu 35 $. A fost cel mai curajos lucru care l-am făcut vreodată”.

 

Citește și...