MADDOX, fiul lui BRAD PITT refuză să-şi vadă tatăl! Care este motivul

Publicat: 20/10/2016 | 14:03
MADDOX, fiul lui BRAD PITT refuză să-şi vadă tatăl! Care este motivul

Una dintre cele mai negre temeri ale lui Brad Pitt începe să se confirme: copiii săi se îndepărtează de el pe zi ce trece. Aflaţi în plină luptă pentru custodie, Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi mai vorbesc acum doar prin intermediul avocaţilor.

Brad Pitt a aşteptat cu nerăbdare întâlnirea cu ai săi copii care, până la o decizie finală, se află în custodia mamei lor. Spre dezamăgirea actorului, fiul său cel mare, Maddox, a refuzat să îşi vadă tatăl. Adoptat de Angelina în 2002, cu doi ani înainte ca ea şi Brad Pitt să devină un cuplu, Maddox este extrem de ataşat de mama lui şi nu se vede pe sine ca fiu al lui Pitt, deşi a fost adoptat în mod legal de acesta, în 2006.

Conform unor apropiaţi ai actriţei, Maddox a declarat că nu vrea să-l mai vadă pe Brad niciodată. Tot o sursă din anturajul vedetei povesteşte că adolescentul, care s-a certat cu tatăl său, în luna septembrie, în timpul unui zbor cu un avion privat, a închis de atunci orice cale de comunicare cu tatăl său. Din păcate pentru Brad, Maddox are mai mult de 14 ani, vârstă la care, conform legilor din California, poate alege cu care părinte va rămâne.

 

Citește și...