O fostă bonă face dezvăluiri! Ce se întâmpla în casa ANGELINEI şi a lui BRAD:,,Era anarhie şi haos…”

Publicat: 22/09/2016 | 15:29
O fostă bonă face dezvăluiri! Ce se întâmpla în casa ANGELINEI şi a lui BRAD:,,Era anarhie şi haos…”

La doar două zile de când a fost făcut public divorţul anului, apar tot mai multe detalii legate de viaţa de familie a cuplului Jolie- Pitt. Angelina Jolie şi Brad Pitt au şase copii împreună: trei adoptaţi Maddox, 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani şi trei concepuţi biologic Shiloh, 10 ani şi cei doi gemeni Knox şi Vivienne, 8 ani.

Cei doi actori se certau uneori din cauza tehnicilor parentale pe care ar fi trebuit să le adopte în cresterea şi educarea copiilor lor. ”Întotdeauna apăreau neînţelegeri între ei atunci când venea vorba despre felul în care ar trebui să îşi disciplineze copiii. Au şase copii şi, în toată acea aglomeraţie din casa lor, lucrurile deveneau de multe ori haotice”, a precizat sursa.

Conform Daily Mail, la un moment dat, cuplul Jolie-Pitt angajase şase bone, pentru fiecare copil şi doi profesori particulari. Însă, la începutul acestui an, Angelina Jolie a apelat la fratele ei pentru a o ajuta cu copiii, iar în schimb îi oferea 10% din câştigurile actritei. Numărul bonelor a scăzut atunci la două.

Brad Pitt a sustinut ideea şi chiar declara cu ceva timp în urmă că atmosfera de la ei din casă este ca cea din „Zbor deasupra unui cuib de cuci”. „Este haos de dimineaţă şi până apune soarele, uneori şi după” a declarat Brad Pitt.

Mai mult bone care au lucrat cu cei doi actori au declarat că în casa lor era anarhie, copiii făceau ce voiau şi erau greu de controlat. Una dintre ele, care şi-a păstrat identitatea anonimă, a spus pentru revista In Touch că Brad se certa şi chiar înjura de faţă cu cei doi baieţi, Maddox şi Pax, pentru că cei doi copii aveau un comportament dificil. Aceasta a mai spus că Maddox, la doar 9 ani, a băut vin şi chiar s-a urcat la volan şi a condus o maşină pe proprietate.

Nu au avut niciodată control asupra copiilor săi. Se trezeau în mijlocul noptii şi alergau la părinţii lor în dormitor, îi trezeau şi săreau în pat, era anarhie şi haos” a spus fosta bona pentru Daily Mail.

Două dintre bone şi-au dat demisia în 2008, când Angelina Jolie filma pentru producţia „Wanted”, întrucât ajunseseră să muncească zi şi noapte, fără zile libere sau vacanţe. „Nu respectau nici un program. Brad venea uneori seara şi le propunea copiilor mari să iasă să mănânce pizza. O dată, erau în vizită în Iordania şi au dus copiii la miezul nopţii să mănânce îngheţată, le stricau complet programul şi rutina. Cei adoptaţi încă au probleme sş au nevoie de socializare, să îşi găsească locul” a mai spus sursa.

 
 

Citește și...