Reacţia sătenilor din Bogata după greşeala lui Snoop Dogg. Ce i-au transmis rapperului american!

Publicat: 22/03/2016 | 00:00

După ce rapperul Snoop Dogg a postat pe Instagram o fotografie şi a scris că este în Bogata din judeţul Mureş, sătenii din această comună au făcut un site, menit să îl convingă pe cântăreţ să le facă totuşi o vizită.

Greşeala lui Snoop Doggy-Dogg, bucuria sătenilor din Bogata

Luni, locuitorii din Bogata îşi făceau speranţe false, în urma postării de pe Instagram a rapperului Snoop Dogg, în care acesta scria că ar fi în drum spre localitatea din judeţul Mureş, în loc de capitala Columbiei, Bogota. Iată că şi ziua de marţi aduce o altă surpriză.

Amuzaţi până la lacrimi de gafa de zile mari a lui Snoop Dogg, locuitorii din Bogata îl invită atât acesta să le facă totuşi o vizită. Şi nu oricum, pentru că aceştia au făcut peste noapte un site, în urma greşelii rapperului de pe reţeaua socială.

„Rapperul Snoop Dogg şi-a dat check-in aici din greşeală, dar tu nu trebuie să o faci“, e mesajul care ne întâmpină pe prima pagină. Sub numele de „Visit Bogata“, pagina se adresează tuturor celor care vor să vină să descopere frumuseţea locului ideal în care poţi merge „dacă vrei să te simţi chill“ sau să petreci un weekend departe de haosul cotidian.

Nu doar că au profitat din plin de uriaşa gafă a celebrului rapper, dar locuitorii din Bogata – fiindcă pe ei îi bănuim că ar fi în spatele site-ului cu pricina, par să aibă totul pus la punct în mica lor comună de doar 2.000 de suflete.

Snoop Dogg şi Bernie Sanders, doi americani celebri băgaţi în aceeaşi oală

Nu doar Snoop Dogg este singurul menţionat pe această pagină, ci în mod ironic este reamintită şi gafa lui Bernie Sanders, candidatul de la prezidenţialele americane.

Acest lucru se regăseşte pe website când este meţionată viteza conexiunii la Internet din Bogata: „Probabil nu atât de rapidă ca în Capitala României – da, ne uităm la tine, Bernie Sanders, dar suntem de părere că e destul de decentă“.

Mai mult, sătenii din Bogata spun că viteza lor în ceea ce priveşte Internetul este suficient de bună cât să postezi un selfie.

Totuşi, site-ul arată atât de bine, încât nu ne putem imagina că a apărut chiar peste noapte. Cu siguranţă vor fi vehiculate şi teorii ale conspiraţiei potrivit cărora Snoop Dogg s-ar fi înţeles dinainte cu locuitorii din Bogata şi totul nu este altceva decât o campanie de promovare.

Citește și...