Au venit din Republica Moldova şi au dat lovitura în România! Ele sunt vedetele care au „spart” piaţa românească

Publicat: 30/04/2016 | 19:25
Au venit din Republica Moldova şi au dat lovitura în România! Ele sunt vedetele care au „spart” piaţa românească

Aşa cum artiştii români cred că succesul este cu adevărat mare dacă reuşesc peste hotare, ţara noastră este pentru alţii „peste hotare”. Mai exact peste Prut, pentru că vorbim despre basarabeni care au venit în România, ca să-şi facă un nume în showbiz. Şi unii dintre ei chiar au reuşit.
 

ANNA LESKO

Cântăreaţa a venit în România pe când avea doar 17 ani şi a profesat ca balerină. La puţin timp însă l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu şi viaţa i s-a schimbat radical. A lăsat dansul şi i-a cerut lui Iri să o facă cântăreaţă, iar acesta s-a conformat şi a început să investească în cariera ei. A ajuns destul de cunoscută în România, mai ales datorită fizicului.

ELENA VISCU

Elena Viscu (29 ani) este o dansatoare de peste Prut, care a reuşit să-şi facă un nume în România. Asta după ce a devenit soţia lui CRBL, care a săltat-o mult în carieră. Ea a participat la show-ul „Dansez printre stele”, de la Antena 1, unde a dansat alături de Nicolai Tand.

Ei au venit în România şi s-au afirmat
Ei au venit în România şi s-au afirmat

PAVEL & CLEOPATRA STRATAN

Pavel Stratan (45 ani) a reuşit să-şi facă un nume în România cântând în dulcele stil moldovenesc, cu accentul lui de basarabean sadea. Şi se pare că asta a plăcut, pentru că stilul lui Pavel a prins bine la public. Apoi, a reuşit să o facă celebră pe fiica lui, Cleopatra (13 ani), când abia împlinise trei anişori, cu piesa „Ghiţă”. Deşi s-a născut la Chişinău, puştoaica este mai mult româncă, locuind aici de la o vârstă fragedă. „România este unica ţară căreia îi rămân dator pentru toată viaţa”, spune Pavel Stratan.

NATALIA BARBU

Născută la Bălţi, în Republica Moldova, Natalia Barbu a venit în România la începutul anilor 2000, pentru a-şi încerca norocul. În 2006 a avut primul succes, cu piesa „Îngerul meu”, iar apoi a intrat într-un con de umbră. Până în 2011, când în cale i-a ieşit actualul ei soţ, Dan Sota, un bărbat însurat şi cu 26 de ani mai în vârstă. Acesta a investit în cariera Nataliei, dar rezultatele încă se lasă aşteptate… Totuşi, Natalia a reuşit în România ce nu reuşise în ţara soră mai mică de peste Prut – să fie cunoscută.

CĂTĂLIN JOSAN

Cătălin Josan (29 ani) a fost primul câştigător al primului concurs de talente muzicale din România. Concursul era din România, dar el, câştigătorul, venea din Republica Moldova. Avea 20 de ani atunci şi, până în acest moment, acela pare să fi fost vârful carierei lui.

ARSENIE(EX OZONE)

Arsenie (32 ani) a dat lovitura cu trupa Ozone, la puţin timp după ce băieţii s-au mutat din Republica Moldova în România. De aici nu a mai fost decât un pas până la succesul pe plan mondial pe care l-au avut cu piesa „Dragostea din tei”. După ce trupa s-a destrămat, s-a cam dus şi succesul lui Arsenie.

Acum sunt cunoscuţi şi peste hotare
Acum sunt cunoscuţi şi peste hotare

MISHA

O blondină frumuşică, din Republica Moldova, care s-a mutat de trei ani în România şi visa să devină cântăreaţă. Aşa poate suna descrierea Mihaelei, pe numele ei de scenă Misha (24 ani), până să-l cunoască pe Connect-R. Avusese succes alături de DJ Sava, cu piesa „Tenerife”, dar atât şi nimic mai mult. Acum doi ani însă, în viaţa ei a intrat Connect-R şi totul s-a schimbat. Cei doi au o fetiţă împreună. Acum, Misha are speranţa să se relanseze şi cariera ei să cunoască un boom.

DAN BĂLAN

Dan Bălan (37 ani) este unul dintre moldovenii de peste Prut care chiar au reuşit să dea lovitura în România. După ce piesa trupei Ozone, al cărui lider era, a devenit faimoasă în toată lumea, Dan s-a stabilit pentru o vreme în America, la adăpostul sumelor cu multe zerouri câştigate cu piesa „Dragostea din tei”.

Răzvan Sava

 

Citește și...