Cum arată ”Fata de la Loto” însărcinată în ultima lună! Avem cele mai noi imagini!

Publicat: 19/10/2016 | 00:00

 Irina Mohora este foarte fericită şi emoţionată, deoarece peste foarte puţin timp va face cunoştinţă cu bebeluşul pe care îl poartă în pântece. Prezentatoarea TV se grăbeşte cu paşi repezi să aducă pe lume primul ei copil, iar CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă arată cele mai noi imagini.

Deşi va naşte curând, ,,Fata de la Loto” arată foarte bine, nu a luat foarte mult în greutate, dar îşi stăpâneşte cu greu poftele bizare pe care nu şi le poate explica şi satisface. Atipice în cazul femeilor însărcinate, poftele sale sunt neîntemeiate şi i-ar cauza probleme fătului ei.

Irina Mohora se află în ultima lună de sarcină şi abia aşteaptă să îşi cunoască bebeluşul.
Irina Mohora se află în ultima lună de sarcină şi abia aşteaptă să îşi cunoască bebeluşul.

Înainte de toate, trebuie să precizez că nu sunt o mare băutoare de alcool. De când am trecut de jumătatea perioadei de sarcină poftesc la vin. Aş bea vin roşu şi sec  şi nimic altceva. Am discutat cu medicul meu despre acest aspect curios şi mi-a permis să consum o cantitate mică până la naştere când voi începe să alăptez. Ne-am amuzat copios pe tema asta. I-am spus: domnule doctor, dumneavoastră nu înţelegeţi. Eu nu vreau două degete de vin într-un pahar. Vreau sticla, sticla întreagă!„, povestea prezentatoarea în urmă cu aproximativ o lună de zile.

Irina Mohora trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Marius Badea, cu care este împreună de 10 ani, dar se cunosc de 14 ani.  Ea spunea că s-a îndrăgostit de acesta  de la 16 ani, dar a precizat că Badea ar fi refuzat să aibă o aventură pentru că era încă minoră şi abia când a împlinit 20 de ani a început totul.
 

Citește și...