Geanina Ilieş e nostalgică! Cu cine am pozat-o la fix o lună după ce a demisionat de la Antenă

Publicat: 07/09/2016 | 00:00

Geanina Ilieş, cea care prezenta Observatorul din Weekend, alături de Daniel Osmanovici, a părăsit trustul de presă după şase ani de colaborare. CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a fotografiat-o pe Geanina, în compania fostei sale colege, Mihaela Călin, la nici o lună după ce a demisionat de la Antenă.

După cum mărturisea şi Geanina, că mulţi dintre foştii colegi s-au transformat în prieteni, se pare că Mihaela Călin este una dintre acele persoane. Deşi nu a trecut foarte foarte mult timp de când a  demisionat, vedeta dă semne de nostalgie, întâlnindu-se cu fosta ei colegă, devenită între timp şi prietenă. Cele două sunt numai un zâmbet şi chiar dacă, momentan, Geanina nu ştim să lucreze din nou, ea pare destul de relaxată şi afişează optimism.

Geanina Ilieş, în compania fostei colege, Mihaela Călin.
Geanina Ilieş, în compania fostei colege, Mihaela Călin.

Fosta prezentatoare a anunţat printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, în care preciza că va lua o pauză din televiziune, pentru a-şi pune la punct proiectele pe care le pregăteşte.

,,De aproximativ 10 ani lucrez în mass-media, o meserie pe care o descoperi zi de zi. Acum 6 ani ajungeam în trustul Antena 1 cu emoţii şi totodată cu entuziasm pentru că urma să lucrez în echipa ce m-a modelat în jurnalistul care sunt astăzi.

Iată că a venit momentul să-mi iau rămas bun de la pupitrul Observatorului şi să mă concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat in ultimul timp.  Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, după vârsta de 30 de ani, simt că am nevoie de un restart în proiectele de viaţă, care să-mi ocupe zilele săptămânii şi nu sâmbetele şi duminicile, weekend-urile pe care aş vrea să le dedic de acum exclusiv copilului meu şi familiei.

În următoarele câteva luni voi lua o mică pauză în ceea ce priveşte televiziunea, timp în care îmi voi pune la punct proiectele pe care îmi doresc să le lansez din toamnă. În ceea ce priveşte propunerile din partea altor trusturi, ca la orice persoană publică, da, au fost, dar în momentul de faţă nu există nicio concretizare.

Multumesc publicului telespectator pentru toate gândurile bune, dar şi colegilor de la Observator, care multi dintre ei s-au transformat în adevăraţi prieteni.

Vă aştept cu drag, pentru ultima oară, în weekend-ul ce va urma, la Observator… să ne luăm rămas bun!’’, este mesajul pe care Geanina l-a postat în urmă cu aproximativ o lună de zile pe pagina sa de Facebook.

Geanina este mama unui băieţel de nouă ani

Geanina Ilieş are un copil în vârstă de nouă ani.
Geanina Ilieş are un copil în vârstă de nouă ani.

Geanina Ilieş are cu ce se mândri. Pe lângă aspectul său fizic, care este unul de invidiat, vedeta este mămica unui băieţel de nouă ani, care este lumina ochilor ei. Fosta prezentatoare este în rândul mamelor care îşi cresc singure copii, de când s-a despărţit de Irinel Varga, cel care în acte este tatăl baiatului ei. Patrick este darul cel mai de preţ pe care l-a primit vedeta şi pentru care ea mulţumeşte în fiecare zi divinităţii.

Citește și...