Ionuţ Ghenu nu e adevărata iubire a Lorei! Artista s-a ”căsătorit” în secret: ”E cea mai importantă relaţie a mea de până acum!”

Publicat: 27/11/2016 | 11:21

Lora şi Ionuţ Ghenu păreau un cuplu extrem de sudat şi fericit, însă artista a mărturisit că relaţia cu managerul ei nu este cea mai importantă din viaţa ei. Artista a mărturisit că s-a ”căsătorit” deja şi că poartă cu mândrie verigheta primită.

Lora este tare mândră de felul în care a reuşit să câştige inima fanilor la care ţine chiar mai mult decât la Ionuţ Ghenu, bărbatul care urmează să-i devină soţ în faţa legii.
Vedeta a mărturisit că a poartă pe deget o verighetă primită de la fani, subliniind faptul că aceasta e cea mai importantă relaţie din viaţa ei. Cât despre nunta cu Ionuţ Ghenu, artista a spus că nu au hotărât data nunţii şi că nici nu a apucat să micşoreze inelul de logodnă pentru a-l putea purta.
”Pe degetul meu este o verighetă de la fanii mei. E cea mai importantă relaţie a mea, pot spune asta. Inelul o să-l modific săptămâna viitoare. Data nunţii nu am stabilit-o încă”, a declarat Lora.