Lora şochează la 2 ani de la divorţ. ”M-am simţit părăsită…”

Publicat: 13/12/2016 | 00:09

Lora este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi, ea a debutat în trupa Wassabi, unde a cântat timp de trei ani. După ce a părăsit trupa, Lora a ales o carieră solo. Locul în care se simte cel mai bine este scena şi asta pentru că fanii o încarcă mereu pozitiv. (SuperPromotia "10 zile de Craciun" pe PARFUMERIA.RO: 10 zile de preturi top pentru ultimele parfumuri si cosmetice, cu livrare....cadou!)

Dacă în plan profesional a avut parte de multe împliniri, nici în cel sentimental nu o duce rău. După divorţul de Dan Badea şi-a găsit liniştea în braţele lui Ionuţ Ghenu, cel care îi este şi manager. Cu toate astea, mărturiseşte că au fost multe momente în care a fost părăsită de oameni şi a trebuit să se bazeze doar pe forţele proprii.
”Poate o să vi se pară ciudat, dar am avut momente când nu a fost nimeni alături de mine, dar cred că experienţa asta m-a făcut mai puternică şi mai încrezătoare în forţele mele. Când m-am simţit părăsită de oameni într-o perioadă mai grea am ştiut că cineva acolo sus mă iubeşte. Cred că în acest moment sunt într-un punct al vieţii mele în care simt că am susţinerea necondiţionată a familiei şi a iubitului meu”, a declarat Lora pentru revista Spy.
Lora a vorbit sincer despre ce a însemnat divorţul de Dan Badea pentru ea şi ce a dus la destrămarea căsniciei lor: ”Nu divorţul a fost dureros. Divorţul a venit după o perioadă de relaţie în care am simţit o durere, nefiind ceea ce mă aşteptam să fie. Divorţul a fost o eliberare pentru amândoi, iar pe scenă reuşesc foarte uşor să mă deconectez de la problemele mele personale şi să fiu alături de publicul meu”.

Cântăreaţa şi comediantul Dan Badea au divorţat în 2014, după doi ani de căsnicie
Cântăreaţa şi comediantul Dan Badea au divorţat în 2014, după doi ani de căsnicie


Cât despre noua relaţie cu Ionuţ Ghenu şi planurile de nuntă, artista a spus că aşteaptă ca viaţa să-şi urmeze cursul firesc, fără să grăbească în vreun fel lucrurile: ”M-a cucerit fără să vrea, fără să-mi dau seama, fără să îşi dea el seama. A venit după foarte mult timp petrecut împreună şi a venit în acelaşi timp din ambele părţi. Pur şi simplu ne-am acordat unul cu celălalt. Nu aş spune statut, pentru că pare ca şi cum el a câştigat acest ”statut”. Întâi am fost prieteni şi după am devenit un cuplu. Ionuţ este cel mai bun prieten al meu, am încredere totală în el, de asta mi-am şi lăsat cariera în mâinile lui. Doi oameni care se gândesc la nuntă şi îşi doresc un copil, doar în această direcţie se îndreaptă.

Lora şi Ionuţ Ghenu sunt împreună de un an. Anul acesta Ionuţ a cerut-o în căsătorie pe Lora
Lora şi Ionuţ Ghenu sunt împreună de un an. Anul acesta Ionuţ a cerut-o în căsătorie pe Lora

Vreau să las viaţa să mă surprindă plăcut! O să râzi, dar îţi spun că nu am stabilit absolut nimic. Nici măcar nu ştiu cum vreau să arate rochia de mireasă, nu sunt de părere că o hârtie poate schimba o relaţie, aşa că nu ne grăbim absolut deloc. Depindem mult de program, care este destul de încărcat şi nu aş vrea să se întâmple pe fugă. Nu ne grăbim cu nunta, noi oricum trăim precum un cuplu normal”.

Copertă revista Spy
Copertă revista Spy