Momente dramatice! Un celebru solist a căzut de la 4 metri înălţime şi s-a izbit cu capul de beton

Publicat: 01/11/2016 | 14:19

Un solist cunoscut şi-a vazut moartea cu ochii! Artistul a căzut de la 4 metri înălţime şi a pentru câteva momente a rămas fără suflare pe caldarâm.

Cântăreţul Cristian Văduva  a fost la un pas de moarte! Soţia şi fiica artistului şi-au anunţat prietenii că artistul a căzut de la 4 metri înălţime şi s-a izbit cu capul de beton, rămânând pentru scurt timp fără suflare.
Din fericire, a reuşit să-şi vină în fire, să strige după ajutor şi să fie transportat la spital.

Cântăreţul Cristian Văduva, pe patul de spital
Cântăreţul Cristian Văduva, pe patul de spital

”Astazi,  luni (31.10.2016), ora 13:00 , tatăl meu fiind singur acasă a căzut de la înălţimea de 4 metri pe spate, pe o placă de beton, de care s-a lovit şi cu capul. A rămas o vreme acolo, fără aer, dar în cele din urma a reuşit să se întoarcă cu faţa în jos şi să strige după ajutor. A fost transportat la spitalul din Lugoj, apoi la Timişoara. Rugaţi-vă pentru tata! Cristiana şi Liliana Vaduva”, este mesajul care a îndurerat  toată comunitatea artistului.
În prezent, se pare că artistul Cristian Văduva se simte bine şi că în afara ”unor coaste zdrobite şi a unei fisuri craniene” nu a mai suferit şi alte traumatisme grave, potrivit rodiagnusdei.wordpress.com.

Alexandra Duţu