OANA ROMAN, decolteu generos în noaptea de Revelion! Ţinuta vedetei a atras atenţia tuturor

Publicat: 01/01/2017 | 12:29

Oana Roman are o siluetă mult mai suplă, lucru pe care l-a remarcat toată lumea. De când a dat jos cîteva kilograme, vedeta se simte mult mai bine şi are mai multă încredere în ea. Vedeta a promis de mai mult timp că se va pune pe slăbit, şi chiar dacă a trecut printr-o perioadă grea, când a pierdut o sarcină, vedeta s-a ţinut de cuvânt, iar acum se văd rezultatele.

Oana a petrecut noaptea dintre ani alături de familia ei, dar şi de mulţi prieteni. Vedeta şi-a făcut apariţia la petrecerea de Revelion într-o rochie lungă dar cu un decolteu care a atras toate privirile.

’Primul Revelion în 3. La mulţi ani şi binecuvântări, să aveţi un an minunat!’’, a scris Oana la descrierea fotografiei în care apare alături de soţul ei şi fiica lor.

Oana Roman, primul Revelion alături de soţul şi fiica lor.
Oana Roman, primul Revelion alături de soţul şi fiica lor.

Prietenii virtuali le-au transmis sute de mesaje de apreciere.

’Un An Nou plin de bucurii, mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii, plin de succese, cu inimi pline de iubire, cu minţi luminate, chipuri zâmbitoare, cu gânduri şi cuvinte ziditoare, suflete fericite şi împăcate! La mulţi ani binecuvântaţi de Dumnezeu! Să fiţi iubiţi, sănătoşi, voioşi şi fericiţi!/ Să rămâneţi mereu împreună. Sunteţi frumoşi toţi trei. LA MULŢI ANI !!!/ Superbi. Eşti minunată, Oana! La mulţi ani plini de bucurii şi împliniri!’’, sunt doar câteva dintre mesajele primite.