Si-a dorit de mica sa devina vedeta! O actrita celebra, examatriculata de la liceu ca a pozat in sanii goi. N-are nicio pudoare

Publicat: 22/11/2013 | 15:36
Si-a dorit de mica sa devina vedeta! O actrita celebra, examatriculata de la liceu ca a pozat in sanii goi. N-are nicio pudoare


O actrita pe val, Mirela Zeta si-a aratat talentul inca din perioada liceului. Lipsita de orice urma de pudoare, eleva Zeta, care invata la un liceu prestigios din Capitala, a pozat in sanii goi, pentru un ziar, provocand haos, la scoala.
 

De o frumusete rapitoare si o fata de gasca, asa si-o amintesc fostii colegi de liceu pe Mirela Zeta, actrita devenita cunoscuta publicului larg gratie rolului pe care il are in show-ul “Mondenii”.

Mirela Zeta

De altfel, trecerea anilor a fost mai mult decat blanda cu bruneta, ea avand si acum un fizic de milioane, demonstrand asta atat pe micul ecran, cat si in rolurile pe care le-a avut in productiile cinematografice.

Si, desi acum pare o femeie asezata, linistita si deloc amatoare de distractii sau nebunii, in adolescenta a fost o adevarata rebela. Iar unul dintre gesturile sale extreme avea sa o coste foarte mult, pe vremea cand era eleva in clasa a XII-a, la Colegiul National Ion Luca Caragiale, din Bucuresti.

Mirela are un fizic demn de invidiat
Mirela are un fizic demn de invidiat

Dornica de afirmare si total dezinhibata, Mirela s-a gandit ca ar fi de bun augur pentru ea si pentru viitorul sau sa-si arate nurii in paginile unei publicatii, rubrica in voga la vremea respectiva, acum aproximativ doisprezece ani. Numai ca, supriza! Gestul Mirelei care i-a incantat la maximum pe colegii ei de sex masculine, i-a enervat la culme pe profesori, care au chemat-o pe Zeta, imediat, la consiliul profesoral.

Actritei nii place sa isi afiseze decolteul generos
Actritei nii place sa isi afiseze decolteul generos

Iar decizia luata nu a fost nicidecum una care sa o coafeze pe simpatico eleva,. Directorul liceului anuntand-o ca a fost exmatriculata, cu drept de inscriere la un alt liceu. Si, asa, a ajuns Mirela la Liceul “Spiru Haret”, unde a si absolvit. Ulterior, actrita nu s-a lecuit de aceste gesturi si s-a afisat iar, in toata splendoarea sanilor ei, in filmul „Restul e tacere”, in 2007.

Dana Enache
 

Citește și...