Si a doua Pacatoasa intra pe terenul de fotbal! Daniela Crudu e in tandreturi cu Mihai Costea

Publicat: 08/11/2011 | 00:00
Asistenta lui Dan Capatos a inceput sa iasa impreuna cu atacantul stelist de aproximativ zece zile, iar apropiatii acesteia sustin ca lucrurile evolueaza cu rapiditate spre o relatie.

Mihai Costea sI Daniela Crudu ar putea fi noul cuplu-bomba al lumii mondene bucurestene. Fotbalistul Stelei s-a despartit de aproximativ o luna de Oana Popa, iubita lui din ultimii ani, si se pare ca i-a cazut cu tronc Crudutei.

Conform unor surse din anturajul asistentei lui Capatos, aceasta ar fi iesit in cateva randuri cu „Nila” si intre ei s-ar fi infiripat ceva mai mult decat o prietenie. In cazul in care relatia vor va ajunge in punctul in care ei sa se afiseze ca doi iubiti, Mihai Costea, care a fost vazut zilele trecute in timp ce o conducea acasa pe Daniela Crudu, i-ar calca pe urme fratelui sau, Florin, care are si el o partenera celebra, frumoasa handbalista Ada Nechita.

VIDEO EXPLICIT SI FOARTE FIERBINTE! Bendeac arata toate felurile in care se poate face sex cu Daniela Crudu! Vezi cum se misca bruneta!

Si-a facut de cap in Dumars. Cruduta a dansat la bara, sub privirile lui Capatos!

Citește și...