„Şi tatăl meu a pierdut lupta cu cancerul la 66 de ani”. Un cunoscut artist, suspectat de o boala cumplită

Publicat: 31/12/2013 | 13:20

Brian May, chitaristul formaţiei Queen, a dezvăluit, într-un articol publicat pe site-ul personal, că trebuie să facă o serie de "analize medicale urgente" pentru a descoperi dacă suferă de o formă de cancer osos.

Starul în vârstă de 66 de ani, care a suferit o operaţie de înlocuire a unui genunchi, anul acesta, a declarat că durerile i-au afectat capacitatea de a sta în picioare, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Medicii i-au recomandat să efectueze analize suplimentare, după ce testul iniţial RMN (imagistică prin rezonanţa magnetică nucleară, n.r.) a arătat „anomalii ale oaselor”.

Muzicianul a publicat, luni, pe site-ul personal un mesaj în care a spus că va fi supus unui nou test RMN, afirmând că este un „optimist precaut”, având în vedere că nu a fost descoperit până acum niciun indiciu că ar putea avea cancer.

El a declarat: „În preajma Crăciunului, am făcut mai multe teste succesive de sânge, cu ultrasunete şi diferite analize pentru a determina dacă sufer de vreun tip de cancer”.

„Acum, când auzi cuvântul care începe cu ‘c’, ceva se întâmplă în interiorul tău… desigur. Am văzut atât de mulţi prieteni de-ai mei care s-au luptat cu această boală… şi tatăl meu a pierdut lupta cu cancerul la 66 de ani, exact aceeaşi vârstă pe care o am eu acum. Aşadar, în zilele ce au trecut, am avut diferite stări de nelinişte”, a mai declarat acesta.

May, care a condus o campanie împotriva sacrificării bursucilor, a spus că a început să simtă „dureri mari ale spatelui” la o distanţă de trei luni după ce a suferit o intervenţie chirurgicală de înlocuire a unui genunchi, în luna august.

G.C.

Citește și...