Simona Gherghe, prima apariție la Antena 1 după ce a născut. Cum arată trupul ei acum

Publicat: 12/07/2019 | 11:28

Simona Gherghe a născut, în luna mai, un băiețel perfect sănătos care a primit nota 10 din partea medicilor! Prezentatoarea și soțul ei mai au o fetiță, pe micuța Ana Georgia. Vineri, vedeta de televiziune a fost invitată în platoul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Aceasta este prima apariție la TV a Simonei Gherghe după ce a născut a doua oară. Pe parcursul emisiunii, prezentatoarea a vorbit despre cei doi copii ai săi.

A fost un pic dificil la început, trebuie să recunosc. Oricât am pregătit-o noi, Ana a fost geloasă și încă este. Dar să știi că îl iubește foarte mult, e așa un fel de love-hate. Nu prea știe cum să se poziționeze. A venit un intrus care stă legat de mami a ei, ce se întâmplă? Și mie îmi era foarte greu, când îi vedeam privirea aia, de parcă o abandonez. Știi cum? Plângea ea, plângeam și eu. Dar am depășit perioada aia dificilă. Prima lună este horror și toți părinții o știu”, a spus Simona Gherghe, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Am fost cu Ana trei zile la mare, că ne-am gândit că i-ar fi bine să fie doar ea, cu mami și tati, cum era pe vremuri. Și el oricum era prea mic”, a mai spus Simona Gherghe.

Prezentatoarea a vorbit și despre revenirea pe “micul ecran”. “Normal că mă întorc în televiziune. Este jobul meu, cum altfel? Nu m-am hotărât încă”, a spus Simona Gherghe.

Citește și...