Acasă » Exclusiv » Singurul interviu cu Adi Nartea și partenerul lui din show-ul de la Antena 1! Cum l-a ”zguduit” Asia Express: ”Mă ajută plânsul!”

Singurul interviu cu Adi Nartea și partenerul lui din show-ul de la Antena 1! Cum l-a ”zguduit” Asia Express: ”Mă ajută plânsul!”

De: Sabin Tudor 02/03/2024 | 23:40

După ce s-a zvonit că ar pleca alături de Valentin Butnaru la Asia Express, Adi Nartea și-a ales partenerul tot din tagma actoricească. Prin urmare, Cosmin Vîjeu este cel ce îl va însoți în aventura televizată, orchestrată de Mona Segall. CANCAN.RO are singurul interviu cu cei doi, înainte de îmbarcarea către Drumul Zeilor. 

Thailanda, Malaezia și Indonezia sunt locațiile în care cele nouă perechi de concurenți vor avea de trecut cele mai grele probe dintr-un show televizat. Prin urmare, cei doi actori recunosc că pleacă cu un avantaj consistent la nivel fizic, dar nu minimizează capacitățile celorlalți concurenți.

( NU RATA: CANCAN.RO ARE PRIMELE IMAGINI DE LA PLECAREA CONCURENȚILOR LA SHOW-UL DE PE ANTENA 1. S-A FORMAT, DEJA, PRIMA BISERICUȚĂ LA ASIA EXPRESS! )

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au oferit un interviu de senzație, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, înainte de plecarea la Asia Express (Foto: captură video)

Adi Nartea dezvăluie substratul relației cu prietenu ce-l va însoți la Asia Express, actorul Cosmin Vîjeu: „Ne-am conectat, ne-am hârjonit, ne-am împins!”

CANCAN.RO: Cum s-a luat decizia de a pleca alături de Cosmin și te rog să ni-l prezinți și nouă?!

Adrian Nartea: Cosmin Vîjeu este un actor de comedie, ce a terminat actoria și care joacă pe scene de teatru de comedie de vreo 10 ani. Lumea nu-l prea știe, decât din piesele de teatru. Noi ne-am întâlnit acum un an și jumătate, la repetițiile pentru „O noapte furtunoasă”, care pentru mine a fost debutul pe scena Teatrului Național și a fost o onoare. Pentru el era a nu știu câta reprezentație.

CANCAN.RO: Sunteți ca frații?

Adrian Nartea: Da, chiar da. În toate deplasările noastre prin țară, în toate repetițiile noastre, tot timpul am stat împreună, am râs de n-am mai putut. Ne-am conectat, ne-am hârjonit, ne-am împins în piscine, l-am provocat să se antreneze, cumva ne completăm. Și de asta a fost decizia destul de simplă.

Adrian Nartea recunoaște că distanțarea de familie, timp de două luni, va constitui cel mai mare impediment în competiția de la Antena 1 (Foto: captură video)

CANCAN.RO: Ai emoții pentru ce va urma?

Adrian Nartea: Da, am. De vreo două săptămâni sunt în priză, de două săptămâni am bâțul în mine, cu toate pregătirile. E mai stresant pentru mine înainte de plecare decât după ce m-am urcat în avion. După ce m-am urcat în avion, Dumnezeu cu mila, fie ce-o fi, mă descurc.

CANCAN.RO: Acum ești overthinker, îți faci scenarii despre cum va fi?

Adrian Nartea: N-ai de ales, ești overthinker, te gândești până la ultimele detalii.

( CITEȘTE ȘI: WRS RUPE TĂCEREA, ÎN PREMIERA ISTORICĂ A SHOW-ULUI ASIA EXPRESS! ”ARDEAM SĂ VORBESC DESPRE ACEST SUBIECT!” )

Fostul protagonist din „Vlad” își divulgă temerile pentru momentele când va fi departe de familie: „Pe mine mă ajută plânsul!”

CANCAN.RO: Care crezi că va fi cea mai competitivă echipă, ghimpele din coaste? Pentru că voi sunteți doi băieți puternici, care poate că pleacă cu un avantaj la nivel fizic…

Adrian Nartea: La nivel fizic, dar îl avem pe Găinușă, apropo, avem oameni descurcăreți, cum sunt Tand și cu Sorin. Ei sunt și la nivel fizic, dar și haioși și descurcăreți. Mai sunt Anca Țurcașiu și Andreea Samson, care sunt și ele acolo, au alt stil de a negocia și de a agăța. Sunt oameni cu școli diferite, dacă pot spune așa, Mona tot timpul a știut să aleagă tipologiile.

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu se cunosc de aproximativ doi ani și au jucat împreună mai multe piese comice de teatru (Foto: Instagram)

CANCAN.RO: Care a fost mesajul soției în momentul în care s-a definitivat situația participării tale la Asia Express?

Adrian Nartea: Soția știe de când a existat propunerea, de mult timp. Până s-a definitivat, era din ce în ce mai aproape sigur că o să plec și de la prima idee am discutat, ea a fost primul factor și primul mark de trecut pentru a putea pleca. Am zis «te poți descurca cu fetele, două luni de zile, fără mine?». Ea a zis «da, m-aș descurca fără nicio problemă, fetelor o să le fie mai greu și o să încerc să compensez, ție o să-ți fie mai greu», asta a zis ea. Și într-adevăr, mie cred că o să-mi fie cel mai greu, dintre toți. Pentru că având fetele acasă, nu voi putea să comunic cu ele, o să fie destul de complicat. Fetițele de acasă și PR-ul de la Antenă o să-mi mai trimită imagini și video.

CANCAN.RO: O să plângi rău?

Adrian Nartea: Da, dar pe mine mă ajută plânsul, de multe ori.

( VEZI ȘI: ÎN LINIE DREAPTĂ PENTRU FILMĂRILE CELUI MAI DUR REALITY-SHOW DE LA ANTENA 1. NICOLAI TAND ȘI SORIN BROTNEI S-AU ”ANTRENAT” LA VIETNAMEZ )

Cosmin Vîjeu, totul despre participarea la Asia Express: „Am un gol în stomac de când am primit vestea!”

CANCAN.RO: Cosmin, o ai alături de tine și pe soție, cum crezi că te va privi după întoarcerea de la Asia Express?

Cosmin Vîjeu: Eu zic că o să se uite cu mândrie soția, Simina, trebuie să fie mândră de mine, indiferent de ce vom face acolo, dar eu cred că o să-i rupem, așa cum îmi place mie să spun.

CANCAN.RO: Cum ai primit vestea, ai un gol în stomac?

Cosmin Vîjeu: Am un gol în stomac de când am primit vestea. Și astăzi am avut un gol în stomac, am sunat-o pe Simina și i-am zis «am un gol în stomac», mi-a spus «mănâncă și tu ceva». Și i-am zis «eu nu cred că e de la mâncare, pe mine m-a cam luat panica».

CANCAN.RO: Ce capitol te sperie cel mai tare, având în vedere că îl ai lângă tine pe Adi Nartea?!

Presa a titrat că actorul Cosmin Vîjeu ar fi nepotul Monicăi Davidescu (Foto: captură video)

Cosmin Vîjeu: Cea mai mare panică, eu i-am mai spus lui, mă bazez pe forță și inteligență la el și la mine partea ce a mai rămas, partea comică.

Adrian Nartea: De aia l-am luat, că e haios.

Cosmin Vîjeu: Da, mă bagă la înaintare.

CANCAN.RO: V-ați luat tot ce era necesar?

Adrian Nartea: Sânziana Negru a zis să ne luăm foarte puține lucruri, pentru că n-avem ce să facem cu ele și ne îngreunăm bagajul degeaba.

CANCAN.RO: Adi este obișnuit cu această expunere de pe TV, la tine cum crezi că va fi după Asia Express?

Cosmin Vîjeu: Eu zic că e de bine. Dacă tot pubicul ăsta vine și la teatru, după, e foarte interesant.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA:
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...