Șoc în showbiz! Nicolae Guță, tentativă de sinucidere

Publicat: 14/03/2019 | 09:47

Nicolae Guță este un artist cunoscut în toată țara. Participă la numeroase evenimente și este super apreciat. Puțină lume știe că, în urmă cu mai mulți ani, cântărețul a avut o tentativă de sinucidere. Totul din cauza unei povești de dragoste care nu s-a încheiat deloc bine pentru el.

”Eu am știut pas cu pas unde se ajunge. Am vrut, dar am renunțat. De multe ori plângeam și îmi spuneam: „Fraiere, încă nu e timpul!” Nici ei nu i-a fost bine, am înțeles că s-a otrăvit, a vrut să moară, a luat pastile. Dar nu pentru mine, pentru iubirile ei. Ea s-a îndrăgostit imediat, dar nu i-a fost bine și nici nu cred că-i va fi pentru că este un om foarte dificil. Ana este o femeie extraordinată și bilibilantă”, a declarat Nicolae Guță la emisiunea ”Poveștiri adevărate”.

În 2016, se lăuda că a slăbit 30 de kilograme!

Am avut 104 kilograme și probabil că din cauza supărărilor și viața mea din trecut în neregulă mi-a găsit remediul și alinarea în arta culinară. Știu să fac mâncare și mi-am administrat cam 104 kilograme. Cu așa femeie frumoasă, manierată am slăbit. Mi-aș dori să mănânc ce mănâncă ea și cum mănâncă ea. Deocamdată rezultatul este pe drumul cel bun și aș vrea să îi mulțumesc Cristinei. Când ne-am cunoscut, aveam 104 kilograme și mâncam ca un porc”, declara Nicolae Guță.

Citește și...