Sodoma si Gomora s-au mutat la Mamaia! Ce s-a intamplat in acest weekend la mare!

Publicat: 13/07/2015 | 17:53

Imaginile decadentei umane s-au vazut in acest weekend in zona cluburilor din Mamaia. Tinerii au abuzat de alcool, iar unul dintre petrecareti nu s-a sfiit sa urineze chiar in parcare, intre masini!

Weekendul acesta a fost unul tumultos pentru tinerii care si-au pus in plan sa se distreze in cluburile si la terasele de pe litoral.

Dupa o noapte de pomina, mai multi petrecareti s-au oprit in mijlocul strazii, pentru o ultima „dusca”, asa, intre prieteni, si cu greu s-au putut feri din calea masinilor care faceau diferite manevre sa-i evite.

 

betivi

 

La Cucaracha

Pentru altii, distractia a continuat in timpul zilei. Un tanar exaltat nu s-a sfiit sa danseze „cucaracha” la o terasa, incurajat fiind de privirile admirative ale prietenilor.

 

betivi

 

Alti turisti au preferat sa faca nudism chiar in prezenta copiilor mici, asa cum se poate vedea in imaginile prezentate de CANCAN.ro.

 

betivi

 

Treacand inapoi in zona cluburilor de fite din „perla statiunilor romanesti”, o domnisoara nu a mai avut rabdare sa ajunga la cabina special amenajata pentru schimbatul hainelor, astfel ca s-a gandit sa faca aceasta operatiune delicata chiar pe bancheta din spate a masinii.

 

betivi

 

CITESTE SI: 

Reteta depravarii totale! Ce-a putut sa faca „chef” Scarlatescu de fata cu o bruneta sexy, in Mamaia!

DEPRAVARE TOTALA! Ramas fara echipa, Stefan Nikolic a revenit la vechile obiceiuri! A iesit din club beat mort si a…

 

Si-a facut nevoile intre masini

 

La doi pasi, in parcare, un turist incarcat de mai multe beri, s-a gandit ca cel mai bun loc sa scape de senzatia apasatoare dictata de vezica este intre doua masini, la roata, precum cainii maidanezi!

 

betivi

 

(M.N.)

Citește și...