Sorana Darclee, planuri de viitor cu noul iubit. “Ne dorim!” Cum a scăpat fosta componentă a trupei ASIA de depresie

Publicat: 15/06/2018 | 07:49

Sorana Darclee, fosta componentă a trupei ASIA, a trecut printr-un divorț și a căzut în depresie, în acele momente. Căsnicia a dărâmat-o, dar spune că ar mai face o data pasul. Mai ales acum, că și-a găsit, din nou, fericirea. Artista a vorbit despre noul iubit și a dezvăluit că își dorește să devină mamă.

„Ne dorim un copil, ne iubim. Lucrurile astea vin aşa natural. E prea devreme în relaţia noastră ca să vorbim despre un copil”, a spus Sorana Darclee.

Cum a scăpat Sorana de depresie

“În primul rând, să o recunoaştem! Dacă avem acea tendinţă, de a spune constant “Lasă, că e bine!” sau să găseşti vinovaţi, atunci eşti foarte departe de a te vindeca. Din momentul în care îţi dai seama că suferi de depresie, să ştii că eşti un pic mai aproape. Pentru că atunci ai găsit problema şi poţi să începi. Înainte de toate, trebuie să îţi găseşti un hobby, ceva care să te scoată din zona aia… Eu am pictat. Am pictat, am plantat – este partea vieţii care pe mine mă bucură foarte tare şi mă relaxează.  Îţi trebuie forţă. Dacă nu ai forţă, te duci la un psiholog. De aceea este foarte important să deschizi uşa unui cabinet a unui specialist şi să îi spui: -Am o problemă şi vreau ajutor-. Şi să faci tot ce îţi stă în putinţă ca să te laşi salvat. Depresia m-a învăţat că sunt mult mai puternică decât cred, că sunt mut mai capabilă decât m-am crezut vreodată şi că, într-adevăr, nu există: Nu pot. «Nu pot» e o limitare în mintea noastră”, a povestit Sorana.