Acasă » Extrafotbal » BUTE-PASCAL LIVE! Asta n-a fost Lucian Bute, ci o clona fricoasa! Jean Pascal l-a umplut de sange si de regrete

BUTE-PASCAL LIVE! Asta n-a fost Lucian Bute, ci o clona fricoasa! Jean Pascal l-a umplut de sange si de regrete

De: Cancan 18/01/2014 | 22:59
BUTE-PASCAL LIVE! Asta n-a fost Lucian Bute, ci o clona fricoasa! Jean Pascal l-a umplut de sange si de regrete

Vremurile cand facea legea in ring au ramas o simpla amintire pentru Lucian Bute. Revenit dupa un an si doua luni de pauza, romanul a boxat fricos, fiind invins la puncte de un Jean Pascal mult mai bun, mult mai in forma si, in special, mult mai curajos.
 

Mult asteptata revenire a lui Bute in ringul de box s-a transformat intr-o mare dezamagire. Desi marturisea inaintea meciului ca il va face una cu pamantul pe Jean Pascal si ca el este, fara doar si poate, adevaratul campion, romanul a pierdut categoric duelul cu haitianul.

Lucian a boxat fara tupeu
Lucian a boxat fara tupeu

Lucian a fost mai bun doar in doua din cele 12 reprize: in prima si in ultima. Dupa ce a boxat timid, fara vlaga, a incercat marea cu sarea pe final, trimitant mai multe directe in figura adversarului.

Jean Pascal a castigat la puncte prin decizie unanima
Jean Pascal a castigat la puncte prin decizie unanima

Din pacate pentru el, haitianul a rezistat si, desi a terminat meciul in genunchi, a castigat intalnirea prin decizie unanima a celor trei arbtri, lasandu-l pe Bute plin de sange si de regrete.

Desfasurarea meciului:

REPRIZA 1: Bute a inceput in forta! Un croseu frumos de stanga in figura lui Pascal si sala sare in aer: „Bute, Bute!”. Inca o directa de dreapta a lui Bute si Pascal se dezechilibreaza. O repriza reusita a romanului!

REPRIZA 2: Inca o lovitura buna a lui Bute in figura lui Pascal! Lucian loveste bine la stomac. Haitianul iese si el la atac si prinde cateva directe in figura romanului. O repriza relativ echilibrata.

REPRIZA 3: Lucian incepe mai bine si aceasta repriza. Rudel Obreja urla pe margine. Pascal riposteaza cu o directa la corp, urmata de doua lovituri de stanga ale lui Lucian. Bell Center sare in aer!

REPRIZA 4: Pascal iese la bataie, insa Bute se apara foarte bine. Romanul incaseaza totusi doua crosee. Haitianul incearca un nou croseu, dar Lucian se eschiveaza perfect, dupa care trimite o directa de dreapta in figura adversarului. Repriza castigata de Jean Pascal. Pugilistul de culoare a avut mai mult initiativa.

REPRIZA 5: Repriza slaba pentru ambii pugilisti. Lucian nu prea vrea, iar Pascal nu prea poate. Haitianul da semne de oboseala. Bute trebuie sa profite!

REPRIZA 6: Runda castigata categoric de Jean Pascal. Haitianul trimite lovitura dupa lovitura. Bute nu gaseste inca nicio solutie pentru a sparge garda adversarului.

REPRIZA 7: Bute se misca bine in ring, dar nu risca deloc. Ar trebui, totusi, sa o faca. Pana acum, Pascal este in avantaj. Tot haitianul forteaza si trimite un croseu de dreapta in figura romanului. Lucian trebuie sa atace!

REPRIZA 8: Canadienii din Bell Center il sustin in continuare pe Lucian Bute, insa romanul pare ca nu poate mai mult. Profita Jean Pascal. Bute este la podea, insa nu a cazut din lovitura, ci a fost impins de haitian.

REPRIZA 9: Tot Jean Pascal este cel care risca mai mult. Haitianul arunca lovitura dupa lovitura. Majoritatea intalnesc garda lui Bute, dar cateva intra. Lucian are nevoie de o minune. Sa speram ca va veni.

REPRIZA 10: Ne apropiem de finalul meciului. Lucian trebuie sa riste, nu mai are nimic de pierdut! Din pacate, tot Pascal arata mai multa initiativa. Trimite o directa de dreapta fix in figura romanului. Haitianul trimite un upercut crosetat si ii sparge nasul lui Bute. Compatriotul nostru este plin de sange.

REPRIZA 11: Lucian mai mult il mangaie pe Pascal decat il loveste. Haitianul trage de timp si il ironizeaza pa Bute, salutand „la misto” publicul. Romanul il pedepseste pe final de runda. Trimite o serie perfecta, haitianul este in corzi, dar rezista.

REPRIZA 12: In sfarsit, Lucian risca! Bute trimite croseu dupa croseu, directa dupa directa. Pascal inca rezista. Sfarsit electrizant de partida! O noue serie magnifica a lui Lucian. Haitianul nu vrea sa cada. Inca o directa! Si inca una! Pascal cade in genunchi, dar este salvat de gong.
__________________________________________________

6:37: Buffer face celebrul anunt care l-a facut faimos in lumea intreaga: „Let’s get ready to rumbleeeeeeeeeee!” A inceput meciul! 

6:35: Faimosul Michael Buffer face prezentarile. Meciul este gata sa inceapa.

6:30: A intrat si Jean Pascal. Cei 22.000 de spectatori din Bell Center, Montreal, il fluiera copios.

6:25: Lucian Bute a intrat in ring. Pare in forma si increzator in fortele lui. Sa ii tinem pumnii. Hai Bute! Hai Romania!

____________________________________________________

CITITI SI:

Regim demn de Alcatraz pentru Lucian Bute! Ce drepturi si libertati o sa i se ingradeasca incepand de miercuri!

Bute are interzis la sex! Vezi ce masuri drastice au luat antrenorii pentru a se asigura de asta!
____________________________________________________

AVANCRONICA:

Ranile provocate de Carl Froch au disparut, insa amintirile inca il bantuie pe Bute. La 14 luni de la meciul in care isi pierdea centura, Lucian este pregatit sa devina din nou campion. Compatriotul nostru va lupta la Montreal cu arogantul haitian Jean Pascal cu doua centuri pe masa: titlul de campion al Americii de Nord si cel de campion WBC Diamond.

Bute revine in ring dupa 1 an si 2 luni de pauza
Bute revine in ring dupa 1 an si 2 luni de pauza

Desi multi il critica, Lucian Bute este extrem de increzator in sansele lui. „Ma simt foarte bine, am avut un cantonament foarte bun. Am fost aici, la Montreal, impreuna cu stafful meu si am avut la indemana tot mi-a trebuit. Ma simt intr-o forma extraordinara, psihologic vorbind stau foarte bine. Am mintea limpede, stiu ce vreau, stiu ce pot, am incredere in abilitatile mele si stiu ca va totul fi bine. Eu sunt campionul!„, a spus Bute.

Specialistii nu-i dau nicio sansa

HBO, televiziunea care transmite meciul in SUA, a facut un sondaj de opinie intre comentatorii televiziunilor de box si reprezentanti ai site-urilor de specialitate. Din cei 21 de intervievati, doar unul singur il vede castigator pe Lucian Bute. Restul merg pe victoria lui Pascal. Dintre acestia, 13 spun ca victoria o sa vina la puncte, in timp ce 8 sustin ca Jean Pascal va castiga prin KO.

J.D

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...