Spune că a realizat doar o şedinţă foto, dar e plin internetul de poze cu ea cu sânii la vedere! Angajată MAE, colegă cu Tonciu

Publicat: 13/11/2013 | 09:00
Spune că a realizat doar o şedinţă foto, dar e plin internetul de poze cu ea cu sânii la vedere! Angajată MAE, colegă cu Tonciu

Denisa Ariton lucrează la MAE şi câştigă 36 de milioane lunar. Tânăra este referent la Institutul pentru Românii de Pretutindeni din luna iulie, însă practică şi modelingul.

Denisa Ariton

După ce s-a aflat că este şi fotomodel, iar pictoriale în care apare extrem de sexy aud evenit publice, Denisa Ariton se scuză şi susţine că lumea e rea, iar imaginile sunt realizate în urmă cu mulţi ani de zile. „După cum mulţi dintre voi aţi observat deja, în cursul acestei zile am fost supusă la ceea ce se numeşte “linşaj mediatic”. Astăzi nu au contat cei 3 ani pe care i-am petrecut în facultate, nici masterul urmat la Academia de Studii Economice, nici cursurile de la Institutul Diplomatic Român şi nici munca depusă timp un an şi jumătate la Institutul Hurmuzachi. Astăzi au contat nişte poze pe care le-am făcut urmare a unui contract de modeling acum 4 ani şi care mi-au permis să-mi susţin studiile.
Nu am jignit, nu am furat şi nici nu m-am comportat ca o piţipoancă. Am avut norocul (acum îmi vine să zic nenorocul) să fiu considerată atractivă de o agenţie renumită de modeling şi am practicat o scurtă perioadă profesia de fotomodel. Am ales apoi să-mi continui cariera într-un domeniu în care studiile absolvite îmi pot fi de folos. Dar pentru ziarele de can-can acest lucru contează mai puţin. Tot ce a contat astăzi a fost nevoia unora de a jigni şi de a umili prin toată presa din România.

Consider că tot ce am făcut în viaţă am făcut cu bună credinţă şi cu speranţa unui viitor mai bun. Probabil la un moment dat voi fi silită să-mi cer scuze pentru că, fără a avea părinţi influenţi, sau pile sus-puse, am şansa să lucrez într-un domeniu extraordinar: români de pretutindeni.

Îmi vine în minte un citat pe care mi-l repet atunci când îmi este greu:

„Zace în noi o tainică răutate, căreia-i place să descopere nedesăvârşirile fraţilor noştri şi iată de ce, gata stăm să-i judecăm, uitând că judecata inimilor numai dreptul lui Dumnezeu este. În loc de a cerceta cu atâta pornire ispititoare cugetul altuia, să ne coborâm în al nostru. Găsi-vom destule temeiuri să fim îngăduitori faţă de aproapele nostru şi să tremurăm pentru noi înşine.” Arsenie Boca

Poftiţi, vă rog, şi daţi cu pietre!
Denisa”,
a menţionat e pe Facebook.

Culmea este că tânara este activă pe site-urile de haine din România, unde colege îi sunt Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu, care, la fel ca şi ea, au pozat sexy.

Denisa Ariton

Denisa Ariton

Dacă adevărul era cel spus de Denisa, probabil nu existau atât de multe poze fierbinţi cu ea. Nu credeţi?

Denisa Ariton

Fotomodelul Denisa Ariton (26 de ani), cu apariţii în emisiunea de umor „În puii mei” sau în pictorialele „Ligii Sexy 2009” a fost angajată, începând cu 26 iulie, la Institutul pentru Românii de Pretutindeni „Eudoxiu Hurmuzachi” (IEH), aflat în subordinea MAE. Acum ocupă un post de referent gradul III şi are un salariu de 3.600 de lei lunar.

L.C

 

Citește și...