Stefan Banica, parasit de Lavinia Parva! Si-a facut bagajele si a plecat la mama ei!

Publicat: 01/10/2014 | 07:42
Stefan Banica, parasit de Lavinia Parva! Si-a facut bagajele si a plecat la mama ei!

Zilele trecute, Lavinia Parva a luat o decizie care i-ar putea afecta relatia pe care o are cu Stefan Banica. Interpreta si-a facut bagajele si a plecat pentru o perioada nedeterminata, la parintii ei.

Motivul pentru care Lavinia ar fi plecat de acasa, este acela ca nu mai primeste atentia necesara din partea iubitului ei, fiind prea ocupat cu proiectele din aceasta toamna. Artista a fugit la parintii ei, tocmai in Timisoara si nu se stie cand se va intoarce.

lavinia parva

Se pare ca in urma cu doar cateva zile, Lavinia l-a dus si pe Stefan la parintii ei, unde au facut o petrecere pentru a sarbatori logodna. In prezent relatia celor doi pare ca merge ca pe roate.

Citeste si

Cum a reusit Lavinia Parva sa ajunga la rubrica „bine imbracate”, la bratul lui Banica junior!

Filmari dementiale cu Lavinia Parva! Femeia lui Stefan Banica, la un pas de a fi linsata in trafic dupa ce a blocat circulatia

Isi doreste sa devina mama

Desi evita sa vorbeasca despre relatia cu Stefan Banica jr, Lavinia a marturisit ca isi doreste foarte mult un copil cu celebrul cantaret. „Da, ca orice femeie imi doresc, vin cand va vrea Dumnezeu, deocamdata am un catel”, a spus aceasta.

L.L

Citește și...