Super fotografie postată de Delia. Fanii au rămas cu gura căscată. “În caz că se întreabă cineva cum…”

Publicat: 07/09/2018 | 08:24

Delia este una dintre cele mai sexy artiste din România. Mulți o consideră o femeie perfectă din toate punctele de vedere. Cântăreața obișnuiește, de regulă, să-și surprindă fanii cu diverse fotografii pe care le postează pe conturile personale de socializare. La fel s-a întâmplat și acum.

Delia a urcat o fotografie cu ea din adolescență, în care le-a arătat fanilor ce siluetă de invidiat avea. „În caz că se întreabă cineva cum arăt foarte slabă. Păi cam aşa”, a scris artista lângă o poză în care se afla în costum de baie, pe litoral.

S-a căsătorit cu Răzvan Munteanu în 2012

Sunt împreună de opt ani, iar de șase ani sunt căsătoriţi. Delia și Răzvan formează un cuplu și în plan profesional. În calitate de manager, Răzvan i-a organizat spectacole grandioase, cel mai recent dintre ele, „Delia’s Winter Wonderland“, urmând să se desfăşoare pe 5 decembrie, la Teatrul Naţional. Biletele, deşi scumpe – 490 de lei sau 690 de lei – s-au epuizat, semn că fanii fac orice efort pentru artista lor preferată. Răzvan a cunoscut-o pe Delia într-un club de karaoke, 2010, iar de-atunci păşesc împreună în viaţă.

Citește și...