Super-imagini cu graviduța-vedetă pe plaja de la Fratelli!

Publicat: 25/07/2019 | 17:11

Pe tot parcursul celei de-a treia sarcini, Alina Pușcas a fost o graviduță extrem de activă. Așa că nu renunță la mișcarea în aer liber nici în ultimul trimestru. Cu toate că mai are puțin până își va ține bebelușul în brațe, nu spune  „Nu” unei „escapade” la Mamaia.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu vedeta. Alina și-a etalat burtica de graviduță pe plaja de la Fratelli. (CITEȘTE ȘI: ELEGANTUL DOMN DAN ȘI-A ”ALINIAT” SUPER-MAȘINILE DE 2 MIL. € ÎN FAȚA VILEI DIN ”CARTIERUL MILIONARILOR”!)

Alina Pușcaș pare să fie o graviduță extrem de activă și nu renunță la plajă. Prezentatoarea Antenei a ales să își petreacă sfârșitul de săptămână pe litoralul românesc, unde s-a bucurat din plin de vremea frumoasă. (NU RATA: VEDETA TV A MIMAT O ”PARTIDĂ HARD” + ȘI-A ARĂTAT SÂNII PE PLAJA DIN MAMAIA)

S-a bucurat de mare și de soare

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe simpatica Alina Pușcaș pe vestita plajă de la Fratelli, din Mamaia. Vedeta s-a relaxat alături de soțul ei,  Mihai Stoenescu.

Alina Pușcaș, cu familia, pe o plajă din Mamaia

Cu toate că mai are puțin până la marele moment în care își va ține în brațe cel de-al treilea copil, Alina Pușcaș își vede de activitățile obișnuite. Ba mai mult decât atât, vedeta Antenei, care se află în ultimul trimestru de sarcină, se poate lăuda cu silueta ei.

Exceptând burtica de graviduță pe care și-a etalat-o în toată splendoarea pe plaja din Mamaia, Alina Pușcas nu prea pare să fi luat prea multe kilograme. Vedeta s-a bucurat de ziua însorită alături de cei dragi și și-a lăsat trupul mângâiat de soare. (VEZI ȘI: RAMONA OLARU, LA PLAJĂ CU ARHICUNOSCUTUL PREZENTATOR TV ANCHETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI!)

Vedeta Antenei și-a etalat burtica de gravidă pe plaja de la Fratelli

Alina Pușcaș a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

În vârstă de 33 de ani, Alina Pușcaș va deveni din nou mămică de fetiță și… în niciun caz nu are de gând ca micuța prințesă să poarte numele Maria, după cum a afirmat în cadrul unui interviu, la Antena 1. Ea și partenerul său de viață mai au o fiică și un fiu. Surioara cea mică a Melissei Antonia și a lui Alexandru se va naște sub semnul zodiacal al Leului. (NU RATA: ”PRINȚESA TELENOVELELOR” DIN ROMÂNIA ȘI-A FĂCUT POFTELE LA PLAJĂ + SUPER-IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...