Surpriza de proportii! Un mare actor a fost arestat!

Publicat: 14/05/2014 | 14:45
Surpriza de proportii! Un mare actor a fost arestat!

Actorul Alec Baldwin a fost arestat marti, la New York, pentru ca a mers cu bicicleta in sens interzis pe o strada cu sens unic si, cand a fost surprins de agentii de politie, a avut un comportament "violent si amenintator" la adresa acestora.

Alec Baldwin a fost retinut de doi agenti de politie care l-au surprins mergand cu bicicleta pe un sens interzis, unde circulau masini, din Manhattan, in jurul orei 10.00, scrie Mediafax.ro.

„S-a comportat intr-un mod violent si amenintator cu agentii de politie”, a declarat Lee Jones, de la departamentul de politie din New York.

Alec Baldwin

Dupa ce a mers la politie pentru cercetari, Alec Baldwin a fost eliberat, a declarat un purtator de cuvant al departamentului de politie din New York.

Alec Baldwin

Alec Baldwin a reactionat dur pe contul sau de pe platforma Twitter dupa arestarea sa, afirmand ca „New York este un carnaval de prostie prost administrat, disperat dupa profit si nerabdator sa criminalizeze cea mai mica abatere de comportament”.

_____

CITESTE SI:

Doliu in lumea filmului! Un regizor premiat la Oscar a incetat din viata la doar 36 de ani

Legatura pe care o vad preotii intre Conchita Wurst, Vladimir Putin si Apocalipsa! „Sfarsitul a inceput de mult…”

______

A vrut sa renunte la viata publica

La inceputul anului, actorul si-a exprimat intentia de a parasi orasul New York si de a renunta la viata publica, in parte din cauza relatarilor recente din presa care l-au prezentat ca un personaj coleric, cu atitudini homofobe.

Alec Baldwin

In eseul intitulat „Good-Bye, Public Life/ Adio, viata publica”, aparut in februarie in New York Magazine, actorul a incercat sa isi dovedeasca nevinovatia dupa ce a fost catalogat drept homofob de o organizatie de aparare a drepturilor homosexualilor, in urma unui incident cu un paparazzo, in noiembrie 2013, caruia i-ar fi adresat insulte anti-gay.

Alec Baldwin, care nu se afla la prima confruntare cu fotografii si reporterii, a fost, de asemenea, tinta criticilor in luna iunie 2013, dupa o serie de mesaje homofobe publicate pe platforma Twitter, indreptate impotriva unui reporter al ziarului britanic Daily Mail.

R.O.
 

Citește și...