Telefonul care schimbă totul: de acum îl poți cumpăra

Publicat: 10/08/2018 | 11:20

Samsung Galaxy Note 9, că va fi sau nu ultimul din serie, a reușit să reducă cel mai mult granițele între ce e un telefon inteligent și ce e un calculator.

Samsung Galaxy Note 9 a fost extrem de prezent în zvonuri în ultima lună. A fost ca și când nu mai putea fi ținut ascuns, iar lumea trebuia să vadă cam cum arată un Android bun. De azi îl avem în fața tuturor, cu toate confirmările și infirmările. Da, o parte dintre zvonuri au fost confirmate, dar, mai ales, telefonul este impresionant.

Din punctul meu de vedere, Samsung Galaxy Note 9 vine într-un moment excelent și pentru că ar mai putea frâna din slăvirea telefoanelor chinezești „ieftine și puternice”. Niciun telefon chinezesc pe care l-am văzut până acum nu e atât de bun cât să nu-i găsești două sau trei lipsuri la capitole importante.

Pentru unele poate că e camera foto execrabilă. Altele nu pot fi încărcate decât cu încărcătoare de la producător, altfel nu mai vorbim de încărcare rapidă. Iar cele mai multe pur și simplu nu livrează calitate la un nivel mulțumitor. Fie e un compromis la capitolul materiale, fie la software.

Sigur, dincolo de toate acestea, e perfect că există competiție și telefonul perfect încă n-a fost creat.

Citește și...