Tocmai ea spune asta! Nu o să-ţi vină să crezi ce vedetă a ajuns să o divinizeze pe Andreea Marin: „E un exemplu pentru femei”

Publicat: 12/09/2013 | 21:36
Tocmai ea spune asta! Nu o să-ţi vină să crezi ce vedetă a ajuns să o divinizeze pe Andreea Marin: „E un exemplu pentru femei”

De când Ştefan Bănică Jr. şi-a asumat relaţia cu Lavinia Pîrva, cea despre care s-a spus că se iubeşte cu artistul din 2011, de pe vremea căsătoriei cu Andreea Marin, fosta "Zână a Surprizelor" are fani.

Oamenii au început să-l pună la zid pe Ştefan Bănică Jr. de când a fost prins cu Lavinia Pîrva, iar apoi a şi recunoscut relaţia cu ea, deoarece mulţi comentează pe la colţuri că artistul ar fi înşelat-o pe Zână cu frumoasa brunetă în timpul căsniciei lor.

Andreea Marin şi-a refăcut la rândul ei viaţa alături de un medic turc, iar acum comentează detaşată relaţia cu fostul soţ. Mai mult, vedeta tv are şi fani care o susţin, printre care şi Sylvia, care a mărturisit că o admiră pentru curaj.

Culmea este că Sylvia, care a fost căsătorită cu Andrei de la Alb Negru, nu a fost înşelată, ci tocmai ea a fost cea care a călcat pe bec. Vedeta l-a înşelat pe soţul ei cu unul dintre dansatorii ei, anume Iulian Demeter.

Andrei si Sylvia au divortat acum aproape doi ani
Andrei si Sylvia au divortat acum aproape doi ani

Cu toate astea, aceasta susţine că Andreea Marin este un exemplu pentru femei. Si poate că este, însă ea nu a fost sigur în situaţia fostei prezentatoare tv…

„Imi place din ce in ce mai mult de Andreea Marin ! Imi place atitudinea ei vis a vis de tot ceea ce a insemnat divort si toate afirmatiile facute ulterior . Ma declar fan de cand a divortat si reprezinta un exemplu pentru toate femeile care nu au curajul sa-si ia viata de la capat”, a mărturisit Sylvia.

banner

I.V

Citește și...