Topmodelul Miranda Kerr a născut. Ce sex are bebelușul

Publicat: 10/05/2018 | 16:07

Topmodelul Miranda Kerr a născut un băiat și i-a oferit soțului său, milionarul Evan Spiegel, primul său copil. Vedeta în vârstă de 35 de ani mai are un copil din relația anterioară, cu Orlando Bloom.

Topmodelul Miranda Kerr a născut un băiețel sănătos

Potrivit TMZ, copilul a venit pe lume luni, modelul australian în vârstă de 35 de ani devenind mama unui băiețel perfect sănătos. Miranda a născut la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, iar micuțul a primit deja un nume destul de ciudat. Hart în limba engleză înseamnă cerb, însă este un nume care îi aduce un omagiu bunicului lui Evan. Hart  s-a născut pe 7 mai, la ora 11.53, însă părinții nu au făcut comentarii legate de eveniment.

Australianca de 35 de ani a devenit pentru a doua oară mama după ce a adus pe lume un băiat nume Hart, la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles. Este primul copil al topmodelului australian Miranda Kerr, de 35 de ani, şi a soţul ei Evan Spiegel, cofondatorul Snapchat. Cei doi s-au căsătorit în luna mai 2017 la Los Angeles, în cadrul unei ceremoni restrânse la care presa nu a avut acces.

Miranda mai are un fiu de 7 ani, pe nume Flynn, din căsătoria anterioară cu actorul Orlando Bloom. Mirlanda Kerr și Orlando au divorțat în 2013, Miranda unindu-și destinul în 2017 cu Evan Spiegel.

Miranda Kerr şi Evan Spiegel sau căsătorit în 2017

Miranda Kerr și Evan Spiegel şi-au unit destinele şi şi-au jurat credinţă veşnică, în vara anului trecut. Fotomodelul a împărtăşit prietenilor imagini fabuloase de la nuntă. Miranda Kerr şi Evan Spiegel au spus cel mai important ”DA” din viaţa lor. Fotomodelul şi partenerul ei şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii fastuoase, care a avut loc în Brentwood, în grădina casei de 16 milioane de dolari.

Citește și...