Tragedie in familia Monicai Gabor! E grav bolnava si a cazut la pat

Publicat: 21/08/2014 | 12:44
Tragedie in familia Monicai Gabor! E grav bolnava si a cazut la pat

Familia Monicai Gabor este lovita din nou de necaz. Dupa ce in urma cu un an, Veronica Bulai si-a gasit sfarsitul la pestera Polovragi, acum sora acesteia este grav bolnava si a cazut la pat. Femeia sufera ca Monica si Ramona nu i-au mai trecut pragul.

In copilarie, obisnuiau sa petreaca destul de mult timp la matusa lor, dar se pare ca in ultima perioada au cam neglijat-o. Dupa spusele apropiatilor, Monica si Ramona Gabor nu au mai trecut pragul surorii mamei lor de mai bine de cinci ani, iar acum femeia ar avea mare nevoie de ele.

Aceasta este grav bolnava si abia daca se mai poate ridica din pat. Sora Veronicai Bulai, care s-a stins din viata anul trecut, in urma unui tragic accident la pesterea Polovragi, a suferit foarte mult dupa moartea acesteia, cele doua fiind foarte apropiate.

Monica are din nou necazuri in familie
Monica are din nou necazuri in familie

CITESTE SI

Totul este pus la punct! Ce face Monica Gabor la un an de la moartea mamei sale

Vei rade cu lacrimi cand vei vedea cum si-a prezentat Monica Gabor biografia in America! „Sunt cea mai mare … a Romaniei!”

Durere, dar si varsta, au macinat-o incet si au adus-o la capatul puterilor. Aceasta traieste intr-o casa saracacioasa la Fundu’ Racaciunii, judetul Bacau, iar membrii familiei sale muncesc cat e ziua de lunga pentru a avea ce pune pe masa.

Surorile Gabor nu au mai trecut de mult pe la matusa lor, care acum este foarte bolnava
Surorile Gabor nu au mai trecut de mult pe la matusa lor, care acum este foarte bolnava

Monica si Ramona ii fac parastas mamei lor

Week-end-ul acesta, Monica si Ramona se afla la Bacau, unde vor face parastasul de un an de la moartea Veronicai Bulai. Cele doua s-au ocupat alaturi de sora lor, Alina, de toate cele lumesti pentru odihna vesnica a mamei lor. Poate, pentru ca tot se afla in zona, vor trece si pe la matusa lor, macar sa o vada.

A.D.
 

Citește și...