TULBURATOR! Ultimele cuvinte ale unei ELEVE de 14 ani, inainte sa se SINUCIDA din cauza COLEGILOR! Ce ii faceau, in fiecare zi

Publicat: 02/11/2013 | 15:05
TULBURATOR! Ultimele cuvinte ale unei ELEVE de 14 ani, inainte sa se SINUCIDA din cauza COLEGILOR! Ce ii faceau, in fiecare zi

O eleva de 14 ani a luat o decizie socanta, dupa ce a fost batjocorita timp de 2 ani de colegii ei.

Izzi Dix era o eleva foarte silitoare, care visa sa ajunga la Universitatea Oxford.

Totul s-a transformat insa intr-un cosmar, dupa ce colegii au inceput s-o hartuiasca atat la scoala, cat si online.

In cele din urma, adolescenta s-a sinucis. Inainte sa moara, a scris o poezie, in care spunea ce s-a intamplat si cat de mult suferea din cauza colegilor care isi bateau joc de ea.

Poemul se numeste “Renunt” si contine fragmente tulburatoare: “Ei imi spun ca nimeni nu ma vrea. Imi cer sa plec si spun ca nu sunut dorita nicaieri”, “O bucatica din mine s-a destramat din cauza acestor cuvinte crude. Renunt”, se termina trista poezie.

Izzi Dix

Dupa o luna de la moartea ei, colegii au participat la o slujba de comemorare, insa aici parintii lui Izzi i-au recunoscut pe multi dintre cei care o batjocorisera pe fata si astfel o impinsesera la moarte, scrie Daily Mail.

Mama lui Izzi spune ca fata venea mereu plangand acasa, spunand ca la scoala colegii ii ziceau ca este urata, “monstru, ciudatenie, frigida”.

R.R.

Banner

 

Citește și...