ULTIMA ORA! Lora si Dan Badea au divortat! Au venit impreuna la notar si si-au spus „ADIO” la exact doi ani de la nunta

Publicat: 13/10/2014 | 12:16

Doi ani. Atat a durat casnicia Lorei cu Dan Badea. Astazi, artista a pus punct mariajului, printr-un divort amiabil. Cei doi fosti soti au venit impreuna la cabinetul notarului, insotiti de Mihai Gruia si sotia lui, bunii lor prieteni.

Aveau o casnicie de poveste si toata lumea ii admira pentru fericirea pe care o traiau. Din pacate, basmul Lorei si al lui Dan Badea a ajuns la final, cei doi punand capat mariajului lor la fix doi ani din momentul in care si-au jurat iubire eterna.

Lora si Dan au venit impreuna la notar
Lora si Dan au venit impreuna la notar

Vestea ca divorteaza a luat pe toata lumea prin surprindere, intrucat sotii Petrescu – Badea nu au dat niciodata semne de probleme in cuplu. Desi, initial, cantareata a lasat sa se inteleaga ca va face orice sa isi salveze casnicia, iata ca astazi despartirea a devenit o certitudine pentru ea.

CITESTE SI

DIVORTEAZA! Anuntul devastator facut in acesta dupa-amiaza de Lora! Cum a ajuns sa se gandesca obsesiv la despartire?

Semnele care prevesteau divortul! Ce greseli au facut Lora si Dan Badea la nunta, astfel incat au atras mania fortelor divine

 

Cu urmele noptilor nedormite pe chip si ale tuturor zbaterilor din suflet, Lora s-a prezentat la notar in urma cu cateva clipe. Artista a venit insotita de sotul ei si de cei mai buni prieteni ai lor, care le-au fost martori. Ei au ales sa se desparta pe cale amiabila, dand dovada de foarte multa eleganta in atitudine.

Cantareata a fost sustinuta de o prietena, care a tinut-o in brate
Cantareata a fost sustinuta de o prietena, care a tinut-o in brate

Mihai Gruia si sotia lui, Laura, au fost pusi intr-o situatie care, cu siguranta nu i-a incantat prea tare. Cei doi sunt cei mai buni prieteni ai cuplului Lora si Dan Badea, iar acum au asistat la cel mai nefericit moment din viata lor.

 

Mihai Gruia i-a insotit pe Lora si Dan Badea la notar
Mihai Gruia i-a insotit pe Lora si Dan Badea la notar

Au fost extrem de uniti

In cei doi ani in care au fost casatoriti, Lora si Dan Badea au fost si cei mai buni prieteni. Cei doi s-au sustinut reciproc in toate proiectele, dar si in momentele foarte grele pe care le-au traversat. Atunci cand artista s-a confruntat cu probleme de sanatate, Dan a fost in permanenta langa ea.

 

A.D.

Citește și...