Un cantaret celebru a fost diagnosticat cu CANCER: „Daca mor, mor. Si daca nu voi muri, atunci asta e!”

Publicat: 07/10/2014 | 20:49

Cantaretul britanic Morrissey, fostul solist al trupei The Smiths, a dezvaluit intr-un interviu acordat pentru o publicatie spaniola ca a fost diagnosticat cu o forma de cancer.

Starul britanic, in varsta de 55 de ani, a fost spitalizat de mai multe ori in ultimul an si jumatate din cauza unor probleme medicale si a dezvaluit de curand ca medicii au descoperit in organismul sau un tesut canceros. Artistul nu a precizat insa tipul de cancer cu care a fost diagnosticat.

In ciuda acestui diagnostic, Morrissey spune ca nu se teme de moarte, pe care o accepta, intrucat „reprezinta ceva normal, care se intampla tuturor oamenilor”.
Intr-un interviu acordat cotidianului spaniol El Mundo, rockerul britanic a declarat: „Medicii au curatat patru tesuturi canceroase deja din corpul meu, insa nu conteaza. Daca mor, mor. Si daca nu voi muri, atunci asta e! Acum ma simt bine. Sunt constient de faptul ca intr-unele dintre fotografiile mele recente nu arat ca un om sanatos, insa acesta este efectul pe care o boala poate sa il aiba asupra oamenilor. Nu imi voi face griji pentru asta, ma voi odihni dupa ce voi muri”.

Morrissey

Starul britanic a fost diagnosticat cu ulcer perforat la inceputul anului 2013, pneumonie in martie 2013, toxiinfectie alimentara in iulie 2013 si infectie respiratorie in iunie 2014.
Morrissey mai spune, de asemenea, ca a ajuns la o varsta la care ar trebui sa renunte la compunerea de piese noi si la show-urile live dupa ce va finaliza primul sau roman, pe care intentioneaza sa il lanseze in 2015.

Morrissey

The Smiths a fost o trupa pop/rock britanica, infiintata in Manchester in anul 1982. Bazandu-se pe parteneriatul muzical dintre solistul Steven Patrick Morrissey si chitaristul Johnny Marr, acest grup i-a avut in componenta si pe Andy Rourke (chitara bas) si Mike Joyce (tobe). Unii critici o considera drept cea mai importanta trupa de rock alternativ indie din anii 1980.

Sursa: Mediafax

Citește și...