Un cuplu celebru de la Hollywood vrea sa faca pasul cel mare: vor sa ADOPTE un copil!

Publicat: 29/03/2014 | 21:36
Un cuplu celebru de la Hollywood vrea sa faca pasul cel mare: vor sa ADOPTE un copil!

Charlize Theron si Sean Penn, care formeaza un cuplu de la sfarsitul anului trecut, planuiesc sa adopte un copil impreuna, potrivit unei surse apropiate celor doi.

Potrivit unei surse apropiate cuplului de la Hollywood, Charlize Theron isi doreste ca fiul sau, Jackson, in varsta de doi ani, sa aiba un frate sau o sora.

„Charlize a fost singura la parinti si intotdeauna si-a dorit un frate sau o sora. Este important pentru ea ca Jackson sa aiba un frate sau o sora”, a declarat aceasta sursa.

Sean Penn are, impreuna cu fosta sa sotie Robin Wright, doi copii – Dylan, in varsta de 23 de ani, si Hopper, in varsta cu 20 de ani. Se pare ca actorul ar fi dornic sa adopte un copil din Haiti, insula unde s-a implicat in activitati caritabile, dupa cutremurul din 2010.

adot

„Sean este pasionat de Haiti. A facut o multime de lucruri acolo si crede ca a adopta (un copil, n.r.) din Haiti are sens. Ei spera sa adopte pana la sfarsitul anului”, a precizat sursa citata, pentru revista OK!.
___________________
Citeste si
Veste neasteptata! S-a mutat din tara pentru iubitul ei si acum vor sa se CASATOREASCA

Mama lui Charlize Theron o implora pe actrita sa se desparta de Sean Penn. „Nu te marita cu nebunul asta!”

___________________

De asemenea, se pare ca Sean Penn si-a pregatit locuinta din Malibu pentru ca Charlize Theron si Jackson sa vina sa locuiasca cu el. Actorul a construit un nou gard in jurul piscinei din gradina din spatele casei si a instalat o trambulina.

A mai adoptat un copil

Charlize Theron are un fiu, Jackson, pe care l-a adoptat in martie 2012. Actrita sud-africana a avut la mijlocul anilor ’90 o relatie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 pana in 2001, o relatie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a inceput apoi o relatie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alaturi de care a jucat in filmele „Trapped” (2002) si „Head in the Clouds” (2004). Cei doi actori s-au despartit in ianuarie 2010, dupa aproape noua ani petrecuti impreuna.

Sean Penn a trecut prin doua casnicii – cu cantareata Madonna, din 1985 pana in 1989, si cu actrita Robin Wright, din 1996 pana in 2010.

D.C.