Un show… scandalos! : Mircea N. Stoian, atac “păcătos” la adresa lui Capatos: “Dan, săracul, mi-a spus că…”

Publicat: 02/10/2015 | 12:27
Un show… scandalos! : Mircea N. Stoian, atac “păcătos” la adresa lui Capatos: “Dan, săracul, mi-a spus că…”

Mircea N. Stoian nu mai este demult un personaj monden şi nici nu-şi doreşte să mai revină în sânul vreunei emisiuni precum “Un Show Păcătos”, despre care spune că a devenit ceva greu de privit.

Fostul co-prezentator al emisiunii de noapte este de părere că majoritatea show-urilor mondene au exagerat cu personajele pe care le promovează la TV şi consideră că se face orice pentru audienţă.

Mircea N. Stoian nu are cuvinte de laudă nici despre “Un Show Păcătos”, emisiune care l-a făcut celebru. Fostul moderator tv susţine că show-ul lui Capatos a ajuns prea departe, deoarece invitaţii pe care îi aduce în platou produc un circ ieftin.

Stoian era bun prieten cu Bianca Drăguşanu
Stoian era bun prieten cu Bianca Drăguşanu

“Ceea ce i-am spus acum trei ani lui Dan iată că se adevereşte. Discuţia cu el a fost în momentul în care am plecat şi mi-a spus: «frate, o să fie greu fără tine», iar atunci i-am spus, «Dane, te vei descurca, vei avea audienţa mai mare, dar nivelul va trebui să-l cobori. »

Din fericire sau din păcate pentru unii, Dan nu are nicio vină. El este prezentatorul emisiunii, că de realizat, realizează alţii, iar ca să ajungi la audienţele astea trebuie să mergi pe drumul lui Dan Diaconescu, adică cel al prăpastiei.

Într-un maxim un an de zile, fix pe tronsonul ăsta, va ieşi cineva cu o emisiune care să atingă altfel subiectul, va atinge zona de motivitate, subiecte sociale, dar nu numai. Am o părere proastă despre ce se întâmplă acum la „Un Show Păcătos”.

Dan, săracul, care spunea că în viaţa lui nu o să bage manelişti în emisiune, uite că a ajuns să facă emisiunea aproape numai cu manelişti. Ştii ce mai rămâne să se întâmple acum acolo? Sex oral în direct, asta mai rămâne să se întâmple”, a declarant jurnalistul, pentru Cancan.ro.

Mircea N. Stoian a explicat că nu mai are în plan să se reîntoarcă în vreun show monden, ci îşi continuă cariera de scriitor.  În prezent, Mircea N. Stoian lucrează la o carte despre tehnicile manipulării, pe care urmează să o lanseze în primăvara lui 2016.

Mircea Stoian a vorbit pentru Cancan.ro la un eveniment monden din Capitală
Mircea Stoian a vorbit pentru Cancan.ro la un eveniment monden din Capitală

“Eu m-am apucat de nişte cursuri de comunicare verbală. Sunt mult mai liniştit. Mi-am schimbat viaţa complet. Scriu o carte de vreo doi ani, acum i-am găsit un titlu, dar nu pot să-l spun, este despre comunicarea non-verbală”, a declarat Mircea N. Stoian, în exclusivitate, pentru Cancan.ro.

Larisa Ciută