Acasă » Exclusiv » Un stomatolog îl acuză pe Tzancă Uraganu că-i face viața un coșmar de la începutul anului. ”Băga-mi-aș @#$% în… Zdreanță, o să te terorizez în fiecare noapte!”

Un stomatolog îl acuză pe Tzancă Uraganu că-i face viața un coșmar de la începutul anului. ”Băga-mi-aș @#$% în… Zdreanță, o să te terorizez în fiecare noapte!”

De: Cristian Blanuta 23/07/2022 | 23:40

”Ce ni se întâmplă nouă e ceva de neimaginat!” Sunt primele cuvinte ale medicului stomatolog Sabin Herman, disperat că un celebru manelist îi terorizează, de la începutul anului, familia. Tzancă Uraganu’ este personajul principal al explozivei povești de durată pe care CANCAN.RO v-o prezintă. Și totul a plecat de la un apartament care s-a cerut renovat. Apartamentul medicului. Doar că artistul, care locuiește un etaj mai jos, a luat foc. A început circul! Avem detaliile, în exclusivitate.

E scandal cât casa în cartierul Cosmopolis, din Ștefăneștii de Jos! Și în care e implicat chiar unul dintre cei mai cunoscuți maneliști, Tzancă Uraganu. Artistul este acuzat de o familie, el, stomatolog, ea, fostă stewardesă, că-i terorizează tocmai de la începutul anului. Mai mult, cei doi au și un copilaș de numai trei ani și le este frică, acum, să iasă cu el din casă.

Andrada și Sabin Herman au avut o viață liniștită până când în cale le-a apărut Tzancă Uraganu’ (Foto: Instagram)

Tzancă Uraganu’, vecinul de coșmar!

Pe la începutul lui ianuarie, tânăra familie își propunea să renoveze apartamentul, așa că cei doi au umblat prin vecini, pentru a le cere acceptul. Asta pentru că ar fi urmat o perioadă de disconfort, de înțeles, de altfel. Că tot omul vrea o casă mai frumoasă, iar asta cu mici sau mari sacrificii se rezolvă. Toate bune și frumoase, până când au bătut la ușa lui Tzancă Uraganu’, locatarul de sub ei. Atunci afla medicul că are un vecin celebru.

(CITEȘTE ȘI: TZANCĂ A FĂCUT FURORI CU BOLIDUL LA NUNTA LUI SALAM, DAR ÎN PIPERA S-A PUS STOP! CANCAN.RO ARE TOATE DETALIILE… ”JMECHERIA” CU FERRARI A PICAT!)

Pasaj din plângerea făcută de soții Herman împotriva lui Tzancă Uraganu (Foto: CANCAN.RO)

Dar tocmai aici aveau să se încurce ițele. Mai mult, să iasă un uriaș scandal, presărat cu injurii, amenințări și plângeri la Poliție. Iar după șapte luni de ”război”, timp în care au crezut mereu că, până la urmă, problema se va rezolva, stomatologul și soția lui au ajuns la capătul răbdării. Mai mult, se simt amenințați de vestitul Tzancă, manelist care le-ar fi spus că are puși deoparte 5.000 de euro, bani pentru a plăti eventualele amenzi.

”Să-mi bag @#$% în procesul vostru, în tine, în nevastă-ta…”

Medicului Sabin Herman încă nu-i vine să creadă prin ce trece. Pare un vis urât, doar că … ”Ce ni se întâmplă nouă e ceva de neimaginat! Eu nu am mai avut așa ceva. Nu am avut vecini cu care să nu mă înțeleg… Dar cu dânsul…

Cererea de ordonanță președințială făcută de Andrada și Sabin Herman, după scandalul cu Tzancă Uraganu’ (Foto: CANCAN.RO)

Am avut chiar de curând o întâlnire cu Tzancă Uraganu’, m-a abordat, bineînțeles, niciodată singur, tot timpul însoțit de cineva. I-am zis, domnule, nu mai avem ce discuta, de acum discutăm doar prin avocați. Am făcut plângere la Poliție, am făcut plângere civilă la Judecătoria Sectorului 1, că am înțeles că acolo are domiciliul în buletin, și mai e formulată o plângere penală, care va fi adresată Judecătoriei din Buftea.

(NU RATA: TZANCĂ URAGANU I-A RUPT PE TOȚI CU FERRARI-UL ȘI BRUNETA DIN DOTARE! CUM ȘI-A FĂCUT INTRAREA MANELISTUL LA NUNTA LUI FLORIN SALAM)

Ultima oară a venit aseară (n.r. joi) și mi-a zis că el vrea să-mi vorbească. I-am zis că nu mai avem ce vorbi, nu mai avem cum să ne înțelegem, că i-am deschis proces. Și atunci a început cu să-mi bag în procesul vostru, și-n tine, și-n nevastă-ta, și-n familie, și-n copil… I-am zis: «Dar ce treabă are copilul»?”, a dezvăluit medicul.

Tzancă Uraganu a fost unul dintre invitații de marcă ai lui Florin Salam / Sursă foto: CANCAN.RO
Tzancă Uraganu i s-ar fi lăudat medicului stomatolog Sabin Herman că are puși deoparte 5.000 de euro doar pentru a plăti amenzi (Foto: CANCAN.RO)

”A început să dea în ușă, s-o spargă!”

”El a mai avut o izbucnire, mai demult, când mi-a zis că o să ne terorizeze. La o săptămână după, el a venit și i-a cerut scuze soției. Că-i pare rău, că a fost obosit, că s-a enervat, că nu știu ce, dar nu se va mai întâmpla. Ei, a venit apoi partenera lui și a început să reproșeze că fiul nostru face zgomot, că aleargă prin casă, ziua la ora 13.

Iar după două ore, a venit Tzancă, însoțit de un bărbat, și a început să dea cu piciorul sau cu ceva în ușă ca s-o spargă, nu înțeleg de ce? Soția era acasă și a început să filmeze. Iar la final a chemat Poliția. Poliția a venit de două ori în ziua aia, nu i-a dat amendă, nu i-a dat nimic.

Soția mea a ajuns sub escortă la Poliție să depună plângere. Ținea copilul în brațe, era foarte emoționat de ce se întâmplase, și soția nu a putut scrie atunci plângerea. A trebuit s-o scrie la vreo două săptămâni. Dar nu s-a făcut nimic”, curg pasajele din mărturia celui care se simte terorizat de manelist.

”Prima oară a venit, te-a înjurat, și-a cerut scuze. A doua oară a venit, a dat cu piciorul în ușă, a treia oară ce se întâmplă? Îți dă în cap? Te omoară? E din ce în ce mai rău. Soția mi-a zis: eu nu mai ies afară cu copilul. Ultima oară era pe hol cu trei pe lângă el”, a mai spus Sabin.

Firul evenimentelor, pas cu pas

În ianuarie a început scandalul. Atunci când cei doi soți deciseseră să renoveze apartamentul situat chiar deasupra celuia în care locuia Tzancă. ”Totul a început în ianuarie, când am demarat renovarea apartamentului.

A venit, mi-a înjurat toți muncitorii, pe soție, că numai ea e acasă, eu plec dimineața, vin seara. Apoi, a trebuit să schimbăm geamurile, de termopan. I-a înjurat pe muncitorii ăia. Apoi, a trebuit să zugrăvim, i-a înjurat și pe ăia.

A înjurat toate echipele, trei echipe de oameni, pe toți i-a înjurat și i-a amenințat. Pe nevastă-mea, de fiecare dată.

(VEZI AICI: NUNTA REGALĂ A LUI SALAM L-A BĂGAT ÎN ”POFTE” PE IUBITUL LUI MARYMAR, DAR… CÂND VINE RÂNDUL LUI TZANCĂ URAGANU’?)

Eu am mers la el, la început: uite, îmi pare rău, o să încep renovările. Vecinii de lângă mine au înțeles. Dar el mi-a zis că e artist și doarme ziua și că, dacă vreau să încep să lucrez, să încep după ora 15:00. I-am zis: muncitorii lucrează până la ora 17:00. Mi-a zis că nu-l interesează, să-i pun să lucreze noaptea! I-am zis că voi pune muncitorii să înceapă la ora 10, nu la 8, nu a fost OK nici așa.

I-am zis apoi că muncitorii o să se grăbească, o să termine într-o săptămână, sper să nu mai aibă nimic cu bormașina și nu știu ce… Iar toate au fost gata într-o lună. Apoi, am schimbat geamurile și am zis: gata, asta e!

Dar el a venit de fiecare dată, a zis, inclusiv, că se aude cum se dă cu șpaclul, când s-a pus gletul la perete după ce s-au pus geamurile. Mi-a mai spus că aude cum se mișcă trafaletul. I-am zis: n-am ce să fac, vreau să termin odată și gata!”, curge povestea.

Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, va ajunge la proces cu soții Herman (Foto: CANCAN.RO)

”Mă p&$ pe procesul tău!”

Medicul Sabin Herman a sperat, până în ultima clipă, că Tzancă se va liniști. Avea să se înșele. Ba chiar l-ar fi sfidat.

”Noi am crezut că o să înceteze, dar s-a ajuns la teroare. Și văd că nimeni nu poate să-i facă nimic. Mi-a zis: mă p&$ pe procesul tău! Păi un om normal nu ar zice asta. Dar nu pot să-l las, pentru că nu știu unde se ajunge. Pentru că omul ăsta e chiar pe treaba lui, e o nebunie. Ultima, că a făcut gălăgie copilul, alergând prin casă. De asta a venit el să-mi spargă ușa! Pentru că a făcut gălăgie copilul.

Cel mai rău a fost cu copilul. Deci, din ianuarie și până acum e tot așa. Din când în când vine și ne înjură. Păi ușa mea nu se mai închide, acum, ca lumea. Mi-a îndoit yala în ianuarie”, a fost dezvăluirea medicului care și-a angajat avocat cunoscut, Gheorghe Mușat, și a făcut, deja, plângeri la Judecătoria Sectorului 1 și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au cumpărat-o vor fi dezamăgiți
Ce conține sarea roz de Himalaya și de unde provine, de fapt. Mulți care au...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au...
Lacul din România, cu apa cea mai pură. Are proprietăți miraculoase
Lacul din România, cu apa cea mai pură. Are proprietăți miraculoase
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e ruptă din rai”
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e...
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...