Un tânăr din Alexandria își caută mireasă pe Facebook: „Cele anormale să nu mă deranjeze…”

Autor: Maya Radu
Publicat: 21/06/2018 | 18:28
Sătul de eșecuri în relațiile amoroase, un tânăr din Alexandria s-a gândit să dea anunț pe Facebook, în speranța că așa își va găsi mireasă. Bărbatul, care susține că are 31 de ani, nu își dorește orice fată. Aleasa inimii trebuie să îndeplinească anumite criterii bine stabilite. (Promotiile zilei la monitoare)
„Acest anunț se adresează acelei fete necăsătorită, fără nici un fel de obligații, de preferat fără relații anterioare, care poate demonstra că e în stare să fie fidelă, normală, serioasă și neapărat să se mute să locuiască de la început cu mine. Precizez de la început, CELE ANORMALE, CARE NU POSEDĂ CAPACITĂȚILE NECESARE, NU VOR FI ÎN STARE SĂ STEA ÎMPREUNĂ, SĂ TRĂIASCĂ CU MINE (PÂNĂ ACUM DOAR DE ANORMALE NESĂNĂTOASE AM DAT) SĂ NU MĂ DERANJEZE”,  subliniază tânărul în postarea sa publică. (Cele mai bune oferte laptopuri

„Să mă dorească neîncetat”

Vârsta nu este nici ea de neglijat. Tânărul amorez vreo o fată cu vârsta între 18 și 28 de ani. Mai are și alte câteva cerințe, ca pentru sufletul său: „Să aibă aceleași dorințe ca ale mele de a fi împreună cu mine, să mă dorească neîncetat, fără condiții, să fie mulțumită cu dragostea, iubirea, traiul împreună cu mine, să demonstreze că e fidelă vrednică, să îi fie de ajuns calitățile mele interioare, ce am bun în inima, sufletul meu”. 
Băiatul cere seriozitate. Din datele de pe profilul său aflăm că locuiește în Alexandria și că este „manager general la Facebook”.
Citește și...