Vedeta de la Hollywood cu o gafă incredibilă pe net! A ajuns de râsul lumii cu acest video!

Publicat: 25/04/2018 | 23:05
Vedeta de la Hollywood cu o gafă incredibilă pe net! A ajuns de râsul lumii cu acest video!

Se spune că există un Dumnezeu al bețivilor care îi ajută să nu dea cu capul în gard. Un Dumnezeu al influenților încă nu există. Huawei o plătește pe Gal Gadot să-i promoveze telefoanele. Banii n-au putut cumpăra însă și dragostea pentru iPhone. Ce explicație a oferit aceasta.

E o listă lungă, și în continuă actualizare, de vedete plătite să promoveze un produs în timp ce folosesc produsul concurent. Cel mai des întâlnit caz e când primesc bani pentru a promova un telefon cu Android, iar zi de zi folosesc un iPhone. Gal Gadot e imaginea telefoanelor Huawei. Un mesaj ajuns pe Twitter a fost însă publicat de pe un iPhone.

Gal Gadot are și o scuză pentru momentul penibil în care a pus compania Huawei cu tot cu noile sale telefoane. A fost vina echipei. „Uneori, mă bazez pe ajutorul echipei mele să publice videouri mai mari. Asta s-a întâmplat și acum”, a spus Gadot.

Evident că nimeni nu-și imaginează că ea chiar publică singură pe contul de Twitter sau că ea se ocupă de conturile sale din online. Are o echipă. Nu e însă vina echipei, ci arată dezinteresul față de un produs. Sigur, poate că cineva a încărcat un video „mai mare” pe Twitter de pe iPhone, dar la fel de bine o putea face de pe un PC.

Între timp, Gal Gadot sau echipa ei au corectat problema și au pus un video așa cum trebuie, adică fără mesajul „Twitter for iPhone”.

Citește și...