Vedetele se întrec în lucruri bizare! Cine deţine o mină de diamante şi cine are pantaloni poleiţi cu aur

Publicat: 28/11/2017 | 20:48
Vedetele se întrec în lucruri bizare! Cine deţine o mină de diamante şi cine are pantaloni poleiţi cu aur

Sunt celebre, au o grămadă de bani, aşa că-şi permit să-şi satisfacă toate poftele! Unele dintre vedete întrec chiar măsura!

Lady Gaga plăteşte nu mai puţin de 50.000 $ pe ceea ce se numeşte Ghost Busting Gizmo. Mecanismul de găsit fantome este ceea ce o face pe Lady Gaga să se teamă mai puţin, alături de vânătorii de fantome, pe care vedeta îi plăteşte pentru a-i verifica toate camerele de hotel în care urmează să se cazeze.

Mike Tyson a simţit nevoia de a avea doi tigri bengalezi, fiecare în valoare de 150.000 $, pentru care costul hranei se ridică la 4000 $ pe lună.

O altă celebritate cunoscută ca fiind un iubitor de animale exotice este Nicolas Cage. Cobra şi caracatiţa pe care acesta le-a deţinut au costat în jur de 275.000 $, fără să mai punem la socoteala antidotul extrem de scump pe care actorul îl ţinea în reşedinţa sa, în caz că animalele l-ar fi muşcat. Tot Nicolas Cage a deţinut în 2007 un schelet de dinozaur în valoare de 275.000 $, pentru care s-a luptat la achiziţionare cu Leonardo DiCaprio.

Paris Hilton are un câine care doarme într-o cuşcă în valoare de peste 300.000 $.

Beyonce este vedeta care poartă pantaloni poleiţi cu aur pur, pe care a fost dispusă să platească nu mai puţin de 100.000 $, iar soţul ei, Jay Z, a sărbătorit cu 75 de sticle de şampanie dintre cele mai scumpe. Pentru acestea a plătit 250.000 $, iar la finalul serii nu s-a zgârcit deloc, lăsând un bacşiş de 50.000 $, scrie The Richest.

Deja cunoscută ca o vedetă excentrică, Rihanna plăteşte 1 milion de dolari pe an pentru coafuri, iar Celine Dion e dispusă sa dea peste 2 milioane pentru un umidificator.

Din seria vedetelor cheltuitoare îi avem pe Akon, care deţine o mină de diamante al cărei preţ este înca un mister şi pe Kim Basinger, care are un oras al ei, în valoare de 20.000.000 $.

Citește și...