Vestea de ultim moment despre Samsung! Pregătea un telefon revoluționar, acum știm când vine!

Publicat: 17/05/2018 | 16:35

Samsung pare că nu mai are răbdare cu lansările telefoanelor, astfel că atât Galaxy Note 9, cât și Galaxy S10, vor ajunge pe piață mai devreme decât de obicei.

Se prea poate ca Samsung să fi trecut cu mai mult brio decât ar fi trebuit peste problemele cu Note 7, un telefon care a ajuns pe piață prea repede și care n-a fost testat suficient de mult, așa cum ne-am dat seama ulterior. Sau, spre binele companiei, poate că și-au pus la punct toate testele pe care le au de făcut și chiar sunt capabili să livreze telefoane din ce în ce mai devreme.

Încă de la lansarea lui Galaxy S8, s-a văzut că Samsung vrea să aducă pe piață noile telefoane din ce în ce mai devreme, iar asta dă peste cap calendarul clasic al lansărilor, cu care ne-am obișnuit în ultimii ani. Informațiile din presa coreeană sugerează că atât Note 9, cât și S10 vor fi lansate timpuriu.

Primul motiv pentru această schimbare este cauzat de vânzările relativ scăzute ale lui Galaxy S9, care e văzut ca doar un mic upgrade față de S8. Astfel, Note 9 trebuie lansat mai devreme pentru a compensa această problemă, iar S10 va trebui și el lansat mai repede decât de obicei.

Citește și...