Vestea pe care au primit-o astazi cei trei copii ai lui Michael Jackson! Anuntul a fost facut in urma cu cateva momente

Publicat: 07/10/2013 | 17:27
Vestea pe care au primit-o astazi cei trei copii ai lui Michael Jackson! Anuntul a fost facut in urma cu cateva momente

Debbie Rowe va deveni cotutore legal al lui Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, potrivit unor informatii aparute in presa americana, informeaza contactmusic.com.

Debbie, in varsta de 54 de ani, mama biologica a primilor doi copii ai megastarului, Paris si Prince, il va inlocui in calitate de cotutore pe nepotul cantaretului, Tito Jackson Jr., si va imparti tutela celor trei copii ai legendarului artist american cu mama acestuia, Katherine Jackson.

Tito Jackson Jr. a fost numit cotutore al celor trei copii ai megastarului in 2012.

Michael Jackson

Un avocat specializat in chestiuni familiale, angajat al familiei Jackson, a declarat pentru New York Post ca autoritatile americane au fixat o audiere, pe 15 octombrie, care va statua inlocuirea lui Tito si alegerea unui nou tutore.

Potrivit presei americane, aceasta numire o va ajuta pe tanara Paris sa paraseasca resedinta lui Katherine Jackson si sa se mute alaturi de mama ei biologica, Debbie Rowe, in localitatea Palmdale din statul California.

Aranjamentele financiare anterioare raman in vigoare pentru toate partile.

Michael Jackson

Katherine Jackson primeste in prezent o pensie de 86.000 de dolari pe luna de la fondul care administreaza averea lui Michael Jackson, iar aproximativ 20.000 de dolari din aceasta suma acopera cheltuielile lunare ale tinerei Paris.

Paris Jackson urmeaza in prezent un curs de consiliere psihologica in California, dupa tentativa ei de sinucidere din luna iunie.

Dupa moartea lui Michael Jackson, in 2009, mama acestuia, Katherine, in varsta de 83 de ani, a fost numita tutorele celor trei copii ai starului – Paris, Prince Michael si Prince Michael II, cunoscut si ca „Blanket” -, conform dorintei starului, exprimata in testamentul sau.

Bunica celor trei imparte custodia copiilor cu varul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, dupa ce Katherine Jackson a fost data disparuta, in luna iulie a anului trecut.

Rudele lui Katherine Jackson au raportat absenta acesteia dupa ce femeia nu i-a mai vazut pe nepotii sai timp de 10 zile.

Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus ca, in aceasta perioada, s-a relaxat intr-o statiune.

Michael Jackson

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cantaretului si cateva organizatii de caritate.

Avocatul John Branca si producatorul muzical John McClain au fost numiti administratori ai fondului, intr-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp inainte de a muri.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, in 2009, in urma unei „intoxicatii grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale si in clinicile medicale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Gasit vinovat de ucidere involuntara, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maxima in noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de inchisoare.

R.N.

banner

Citește și...