Vesti proaste pentru Cabral, dupa ce si-a facut analizele! Medicul l-a avertizat: „Ar putea sa evolueze in ceva groaznic!”

Publicat: 03/07/2014 | 09:54
Vesti proaste pentru Cabral, dupa ce si-a facut analizele! Medicul l-a avertizat: „Ar putea sa evolueze in ceva groaznic!”

Convins ca lui nu i s-ar putea intampla nimic grav, Cabral a cam neglijat sa isi faca analizele de sange in ultimii ani. Zilele trecute, medicul nu i-a dat tocmai vesti bune vedetei care, de acum in colo, trebuie sa aiba mare grija ce mananca.

Medicul i-a spus lui Cabral ca analizele sale nu sunt tocmai stralucite, iar valorile din fisa ar putea evolua spre ceva mai grav, daca nu va avea grija de acum incolo. Mustruluiala medicului a ingrijorat-o chiar si pe sotia prezentatorului TV, care a fost foarte dura cu el.

De obicei, Cabral mananca alaturi de sotia lui, Andreea
De obicei, Cabral mananca alaturi de sotia lui, Andreea

“Asta mi-a spus a mea dupa ce ne-am certat la cutite pe tema analizelor, O sa mori prea devreme, nesimtitule, si-o sa raman ca proasta sa te jelesc!

Intr-un fel (un fel gresit, evident) prostul se mandreste atunci cand aude din astea… se simte important in viata lui. In alt fel… asa de prost sa fiu, sa mor din nesimtire?

_____

CITESTE SI:

Cabral era la un pas sa intarzie la serviciu pentru pozele astea: „Nu am putut sa ma abtin” Vezi ce a surprins

Andreea Ibacka s-a hotarat cum isi va boteza copilul! A luat in calcul cele mai nefericite variante si a ajuns la asta!

_____

Asta se intampla atunci cand, dupa o indelungata perioada de nesimtire, am catadicsit sa-mi fac analizele de sange. Doctorul a ridicat ochii din foaie, s-a uitat la mine cu ochi mirati si mi-a zis pe un ton nutru: Ai trei sanse din patru sa evolueze in ceva groaznic de dureros si care ti-ar putea lua si viata. Ce naiba mananci?! Sport mai facem si noi? Si de ce-ai asteptat atat ca sa-ti faci nenorocitele astea de analize?!”, a scris Cabral pe blogul personal.

Analize regulate

Invatandu-si lectia, Cabral si-ar dori ca si altii sa ia aminte de la el, asa ca ii sfatuieste sa dea fuguta la medic pentru a-si verifica periodic starea de sanatate.

Cabral

“Scriu asta din prisma experientei personale si preluand mesajul Misiunea 150. Campania asta de constientizare este necesara, mai ales ca traim in tara in care auzim des Nu ma duc la doctor, ca aia iti gasesc cate ceva de rau de fiecare data…! (…)
Ce ai de facut? ANALIZELE DE SANGE. Poti merge la o clinica, analizele de sange minime (care contin si analiza trigliceridelor) costa in jur de 40-50 de lei. Mai mult de-atat, daca te duci la doctorul de familie iti poate da trimitere si faci analizele gratuit. Deci nu-i vreun mare efort, misca fundul ala lenes!

Cabral

Ce mai poti face? Supravegheaza putin alimentatia si fa ceva sport (si un jogging usor conteaza enorm), o viata echilibrata face minuni…

Spune-mi o chestie… cand ti-ai facut ultima oara analizele de sange? La ce interval de timp le repeti?”, a mai scris Cabral.

R.O.

 

Citește și...