Victor Slav a prezentat-o deja familiei pe noua lui iubită. “Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne…”

Autor: C. C.
Publicat: 25/05/2020 | 23:52

Victor Slav trăiește, în mare discreție, o veritabilă poveste de dragoste alături de o blondină răvășitoare. După mai bine de șase luni de relație, fostul prezentator TV a vorbit despre ”jumătatea” lui. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile cunoscutului ex-prezentator.

La câteva luni după ce s-a despărțit de Raluca Silea, fostul prezentator TV și-a refăcut viața sentimentală și s-a cuplat cu o blondină cu un fizic impecabil. Cu toate că trăiește o frumoasă poveste de dragoste, Victor Slav și-a ținut relația ”la secret” și a evitat să se afișeze alături de tânăra focoasă care-i face zilele mai senine. Cel puțin până în urmă cu câteva zile, atunci când site-ul nr.1 din România l-a întâlnit în timpul unei plimbări romantice alături de iubita sa, dar și de patrupedul familiei. (NU RATA: NOUA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV ESTE O ”MICUȚĂ PERVERSĂ”! LUCREAZĂ CA HOSTESĂ LA O TERASĂ DIN CENTRUL CAPITALEI ȘI…)

După mai bine de șase luni de relație, Victor Slav a vorbit, pentru prima dată, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România, despre blondina Ela, în brațele căreia se pare că și-a găsit fericirea.

”Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște business-uri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”, a declarat Victor Slav, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Victor Slav la plimbare cu iubita și cățelul

Tabloul familiei perfecte

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Victor Slav în zona de nord a Capitalei. Fostul prezentator de la Kanal D a ieșit la o scurtă plimbare alături de Ela, iubita pe care a ținut-o ”la secret” și cu ”copilul lor”, un cățeluș frumos foc.

Îmbrăcați sport și etalând o formă de zile mari, cei doi s-au plimbat împreuă cu ”puiul” lor  în jurul complexului rezidențial în care locuiesc. De remarcat că, pe tot parcursul plimbării, Victor și Ela n-au recurs la niciun gest tandru. Doar, la un moment dat, fostul prezentator TV a încercat să o țină de mână pe sexoasa lui iubită, dar, din anumite motive, s-a răzgândit rapid. Oricum, Victor Slav și blondina cu forme de-a dreptul răvășitoare au oferit tabloul familiei perfecte la plimbare. După cât de bine se înțeleg cei doi, nu ar fi exclus ca, în viitorul apropiat, în showbiz să bată clopote de nuntă. (NU RATA: CĂTĂLIN CAZACU, DE NERECUNOSCUT DUPĂ CE S-A TUNS LA ZERO ȘI ȘI-A LĂSAT MUSTAȚĂ! PE CINE A PROVOCAT SĂ ÎȘI FACĂ UN LOOK LA FEL CA AL LUI)

Iubita lui Victor Slav este o blondă sexy

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, actorul a dublat și câteva filme de desene animate: a fost vocea lui Superman, dar și vocea lui Jim Porter din „Tarzan 3D”. (CITEȘTE ȘI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU VICTOR SLAV ȘI NOUA IUBITĂ + CÂINELE, LA PLIMBARE CA O ADEVĂRATĂ FAMILIE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...