Avem primele imagini cu Victor Slav și noua iubită + câinele, la plimbare ca o adevărată familie

Autor: C. C.
Publicat: 24/05/2020 | 23:25

De mai bine de șase luni, Victor Slav trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o focoasă blondină. Cu toate că relația lor înflorește de la o zi la alta, fostul prezentator TV și-a ținut iubita „la secret” până acum. Se pare însă că așteptarea a luat sfârșit, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a afișat, până la urmă, cu noua lui „jumătate”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. 

În luna octombrie a anului trecut, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a prezentat, în premieră, AICI, detalii legate de noua idilă care se contura pe scena mondenă. După ce a ”divorțat” de Raluca, fostul prezentator de la Kanal D și-a refăcut viața sentimentală alături de o blondină cu un fizic năucitor.

“S-au deconspirat” după lunile de izolare

Cu toate că trăiește o veritabilă poveste de dragoste, Victor Slav și-a ținut partenera de viață departe de ochii curioșilor și nu s-a afișat în public alături de ea. Iată însă că, după perioada de izolare, fostul soț al Biancăi Drăgușanu se pare că și-a luat ”inima-n dinți” și a apărut, relaxat, la plimbare, alături de tânăra în brațele căreia și-a găsit liniștea sufletească. (NU RATA: AM AFLAT CE MESERIE A AVUT VICTOR SLAV ÎNAINTE DE A INTRA ÎN TELEVIZIUNE. NU GHICIȚI NICI DINTR-O MIE DE ÎNCERĂRI!)

Ela, iubita lui Victor Slav, o blondă răvășitoare

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Victor Slav în zona de nord a Capitalei. Fostul prezentator de la Kanal D a ieșit la o scurtă plimbare alături de Ela, iubita pe care a ținut-o ”la secret” și cu ”copilul lor”, un cățeluș frumos foc.

Îmbrăcați sport și etalând o formă de zile mari, cei doi s-au plimbat împreuă cu ”puiul” lor  în jurul complexului rezidențial în care locuiesc. De remarcat că, pe tot parcursul plimbării, Victor și Ela n-au recurs la niciun gest tandru. Doar, la un moment dat, fostul prezentator TV a încercat să o țină de mână pe sexoasa lui iubită, dar, din anumite motive, s-a răzgândit rapid. Oricum, Victor Slav și blondina cu forme de-a dreptul răvășitoare au oferit tabloul familiei perfecte la plimbare. După cât de bine se înțeleg cei doi, nu ar fi exclus ca, în viitorul apropiat, în showbiz să bată clopote de nuntă. (NU RATA: CINE ESTE FEMEIA CU CARE VICTOR SLAV S-A SIMȚIT CEL MAI BINE ÎN DORMITOR. ȘOC! NU ESTE BIANCA DRĂGUȘANU)

Victor Slav, la plimbare cu iubita și cățelul

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el a dublat și câteva filme de desene animate: a fost vocea lui Superman, dar și vocea lui Jim Porter din „Tarzan 3D”. (CITEȘTE ȘI: CINE E NOUA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV. AU FOST FOTOGRAFIAȚI ÎMPREUNĂ, ÎNTR-UN SUPERMARKET DIN BUCUREȘTI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...